2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه همین بالا دستی پلیسا گفت یکی تواداره فضولی میکنه من حس میکنم کار رفیق مشکاته فضولیه

اره بنظرم اون ماشین پلیسه که پشت ماشین نعیم بود همون پلیسه است دوست مشکاتیه   دید موتوریه اسلحه داره ولی کاری نکرد 

اره خاک توسرش بنظرم اونم مشکوک

بعد اون موتوریه  سر استینش سه خط بود دقیقا همون لباسی که رضا با نعیم تو دعواها باهاش میره همش اون رو تن میکنه کشتن ساحل هم کار رضا پروانه بیشرف هست دیدی چه باعجله میخواست از بیمارستان مرخص بشه ؟؟ میخواسته دنبال نعیم و صدرا راه بیفته  و نعیم از همه جا بیخبر آمار ساحل رو داد .  پلیس دوست مشکاتی هم پشت ماشین نعیم بود دید رضا پروانه داره شلیک میکنه ولی کاری نکرد 

یه فرضیه جدید کار رضا پروانه  و خواهرشه. خواهرش قبلا با نعیم بوده و ازش حامله میشه ولی نعیم ولشون کرده بچشونم صدراس . یعنی صدرا خواهر زاده رضا است با خواهر و خواهرزاده اش دارن انتقام میگیرن . تا صدرا فهمید ساحل آزاد شد به رضا خبر داد اون موتوری هم خود رضا بود اومد ساحل و کشت