2777
2789

بچه ها  ساحل داشت میرفت خارج  ولی ب صدرا گفت باشه بخاطر تو نمیرم   ولی وقتی با پدرش شمال بود ب باباش گف من میخوام با مامانم برم اون ور   ساحل ب صدرا دروغ گفته بود داشت میپیچوندش

من همش فک میکنم کاررضاپروانه س

اره 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من میگم دس رضاپروانه هم احتمالا تواین قتل و دزدی باشه .اگ خاطرتون باشه تو ی قسمت ک نعیم سیمکارتش عوض میکنه جزرضا کسی شمارش نداره ک همین قاتله یادزده بهش پیام میده ازکجاشماره نعیم اورد

خدایاشکرت...❤️

بچه ها  ساحل داشت میرفت خارج  ولی ب صدرا گفت باشه بخاطر تو نمیرم   ولی وقتی با پدرش ش ...

ن بابا اولش ک میخواست بره بعد عاشق صدرا شد پشیمون شد بعد صدرا خیانت کرد بهش دوباره گفت میخام برم

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
شاید عسل باشه، نه؟  راستی جناب رضا پروانه توقع نداشتم خودتون مستقیم بیاین جواب بدین😅😅😅

کار خواهرمه 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗
اسم دختر از ع خیلی کمه 

عالیه

عاقله

عسل

عذرا

عزت

عصمت

عفت

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
بچه ها  ساحل داشت میرفت خارج  ولی ب صدرا گفت باشه بخاطر تو نمیرم   ولی وقتی با پدرش ش ...

اول نمیخاستم بره ولی صدرا بهش خیانت کرد و شب با تینا خابید ساحلم متوجه شد و دیگه خاست ک بره

من حس میکنم اون دختر ک بجای ساحل سوزونده شده تیناس

خخخخخخ چجور فقط عکس و اسمت عوض کردی طی این چن سال

امضام 

کار خواهرمه 

یا خدا از سال ۹۷اینجایی_از اول اسمت رضا پروانه بوده؟؟چجوری عوض کردی🤔🤔

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀