2777
2789
عنوان

امروز حس کردم خیلی حقیرم یا بی ارزشم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔😔😔میگفت پسر عمه هات و عموهات چرا همچین دختری رو نگرفتن

چه زبون بازی بوده😐ناراحت نشوعزیزم تقریبابرای خیلیا پیش اومده..توجه نکن ارزش نداره برای اینچیزا وچندتاپسر هول اوقات خودتو تلخ کنی

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
اولین بارم بود یکی انقد بیشعور بود

ای جانم . جامعه پر از این هوسبازهای بیشعوره. ما زن ها باید محکم باشیم

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده
ای جانم . جامعه پر از این هوسبازهای بیشعوره. ما زن ها باید محکم باشیم

من پیاده شدم دنبالم راه افتاده بود ؛ فهمیدم فوری ی تاکسی در بست کردم رفتم خونه ؛ ولی حالمو بد کرد سب کلی برنامه داشتم تو خونه ک کلا خوش باشم ریخت بهم منو

من پیاده شدم دنبالم راه افتاده بود ؛ فهمیدم فوری ی تاکسی در بست کردم رفتم خونه ؛ ولی حالمو بد کرد سب ...

اون دیگه خیلی عوضی و پست بوده

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده
اون ی مرد متاهل بود ک داشت خیلی بد منو آزار میداد تو ماشین عمدا خودشو میچسبوند بهم ؛ هی میگفت نگا ده ...

وای فک کردم تو خیابون کنار هم واساده بودین و مجرد بوده

چ حیوون

عب نداره دیگه بهش فکر نکن بعضی از مردا هرزگی تو وجودشونه

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
اون دیگه خیلی عوضی و پست بوده

خیلی ؛ ب نامزدم گفتم گفت دندوناشو خورد میکنم غلط کرده کلی عصبی شد  و اینا ترسیدم بره کاری کنه ؛ چون میدونم‌وقتی بگه میزنمش میزنه شوخی نداره حتی تو نیم ساعت  عکس طرفو فرستاد گفت همینه ؟! گفتم شوخی کردم ببینم چی میگی 

😔😔😔 خیلی خیلی حس بدی دارم 

میفهمم منم نسبتا بچه بودم ی اشنای هیز متاهل ازم خوشش میومد

هنوزم میبینتم با ی چندشی خاصی نگام میکنه

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
میفهمم منم نسبتا بچه بودم ی اشنای هیز متاهل ازم خوشش میومد هنوزم میبینتم با ی چندشی خاصی نگام میکنه

تف بهشون ؛ یعنی رسیدم خونه از ترس مردم فقط مامانمو بغل کردم گریه کردم  الانم  گریه گرفته؛ خیلی آشغال بود اینجور کرد خیلی  😔