2777
2789
عنوان

چالشونه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 7810 بازدید | 1354 پست
@nicol_     @جنه_ترشیده     @بستنی_قیفی_دلتنگ     @مادرشوهره ...

ای بابا دختر عیده فکر کردی ما زندگی نداریم ؟ بابا من زندگی دارم خود امیرمممم هزارتا کار داره درگیریم گلممممم 

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
خب یاران گرامی میخوام از همینجا اعلام کنم به لطف اسی ۹۵ درصد سرگرمی من این تاپیکه تاپیکو اگه تونستی ...

نه عزیز دلم خیلیم پایه ای عشقم منم سیو کردم فقط الان جایی ام نت ندارم وصل که شد خانواده شوهرو زخمی میکنم😂

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذاشته رفته آلمان ب منم چیزی نگفته منم الان خونه پدرمم تا ازش یه خبری بشه 

من هرچی فکر میکنم نمیفهمم آدم چطوری میتونه یهو این کارو کنه...

حتما پیگیر باش پیداش که شد از طرف من تف کن تو صورتش خودتم هرکاری دوست داشتی بکن تا فقط خالی شی

الان بکشیشم حق داری به خدا

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
من هرچی فکر میکنم نمیفهمم آدم چطوری میتونه یهو این کارو کنه... حتما پیگیر باش پیداش که شد از طرف من ...

بخدا منم مغزم هنگه کلا نمیدونم چرا اینکارو کرد . حتما تف میکنم تو صورتش کثافت آشغال لجن بخدا اصن از طرف منم مشکلی نداشت بیشتر ازطرف خانوادش تحت فشار بود خدا براشون نسازه ک زندگی منو خراب کردن

ئائ به له نجه گیان 🥰زنی از دیار کوردستان🥰 💞شیته گیان 💞
خب یاران گرامی میخوام از همینجا اعلام کنم به لطف اسی ۹۵ درصد سرگرمی من این تاپیکه تاپیکو اگه تونستی ...

نه عزیز دلم چرا روت نشه بخدا من الان ۹۰٪بخاطر این تاپیک میام خیلی خوب میکنی ک تگ میکنی قربونت برم

ئائ به له نجه گیان 🥰زنی از دیار کوردستان🥰 💞شیته گیان 💞

صیم بمولا-

سرگرمی منم شده این تایپکه..

ول جدیدا ب دلایلی نمیتونم زیاد بیام سایت..

ول هروقت تونستم میام باز با بحثا و اتفاقای جدید😂🤌🏿..

و اینک تنک واسه هربار تگ کردنم بیب-

.

خواهش گلی خیلی خوشحالم که اینجا کمتر حوصلت سر میره 😉

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

بچه ها نیستین؟؟؟

من هستم خوبی مادرشوهر جون 😍

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

خاستم تو تایپک ها تگش کنم نیورد بالا نگو دیگه اینجا نیست یعنی حذف کابردی کرده دلم واست تنگ میشه رفیق امیداورم که هر کجا هستی تنت سالم و لبت خندون باشه 🥺😭❤

عزیزمممم نمیدونم چرا یهویی دلم هوات رو کرد بیا دوباره بهم سر بزن به لطف تو تاپیکم پر بازدید شد به لطف تو یکم خندیدم 🥺💖

@0stormy0  

@جنه_ترشیده  

@مادرشوهرهمتونممم  

@پیشی_ملوسی  

@nicol 

@0stormy0     @جنه_ترشیده     @مادرشوهرهمتونممم     ...

وااای دل ب دل راه داره ها 

ی نیم ساعت پیش میخاستم این کاربرو بگردم آیدیش سخت بود یادم رف @bernadie

من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم 
خاستم تو تایپک ها تگش کنم نیورد بالا نگو دیگه اینجا نیست یعنی حذف کابردی کرده دلم واست تنگ میشه رفیق ...

نههههههه🥺🥺🥺🥺🥺

من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم