2777
2789
عنوان

چالشونه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 7810 بازدید | 1354 پست
پدصگ

وای گور ب گور شده تا حالا کجا بودی این زنتو جمع کن در ضمن من اینجا مادرتم پس بی احترامی نکن جلوی منم پشت زنت نباش ک شیرمو حلالت نمیکنم

ئائ به له نجه گیان 🥰زنی از دیار کوردستان🥰 💞شیته گیان 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملت دارن ترقه بازی میکنن

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
ملت دارن ترقه بازی میکنن

شماها چیکار میکنید؟ 

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
وای گور ب گور شده تا حالا کجا بودی این زنتو جمع کن در ضمن من اینجا مادرتم پس بی احترامی نکن جلوی منم ...

این بچه با شیر خشک بزرگ شده بابا چی میگی تو؟؟؟

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
اولا موهام جو گندمی نیس.. راضیش میکنم.. اگ میخای دوباره بحث کنی ریپ نزن روم چون عصاب ندارم

میخوام بحث کنم دوباره هم ریپ میزنم ببینم چی داری بگی !!! دیگه امیرم اینجاست جرعت داری چرت و پرت بگو !!!

میخوام بحث کنم دوباره هم ریپ میزنم ببینم چی داری بگی !!! دیگه امیرم اینجاست جرعت داری چرت و پرت بگو ...

داری بچه میترسونی؟امیر تاحالا هیچ چصی نتونسته بخوره از این ب بعدم نمیتونه بل-

.

بشین طلاقش بدم

😎😎امیرررررررر انرژیتو برا اینا نزار بیب فدات بشنن الهی ... چیزای مهم تر داریم تو زندگیمون😏 مثلا پنجره رو باز گذاشتم گرد و خاک اومده برو اشپز خونه رو گردگیری کن بیب😍😍🥰

داری بچه میترسونی؟امیر تاحالا هیچ چصی نتونسته بخوره از این ب بعدم نمیتونه بل-

خوشحالم که بچه بودنتو گرفتی ...به آی کیوت امیدوار شدم،ااامممیییییرررررر  اشپز خونه رو ووول کنننن یه نففففررررر اینجااااا کتک میخواد بیب 😏😏😏