2777
2789
عنوان

چالشونه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 7810 بازدید | 1354 پست

كليپس منو كي برداشته همينجا گزاشته بودمش نيس

♡تو مـ🌙‌‌‌ـاه زيباي مني ، از آسمونا اومدي، تمام دنيا رو دارم تـــ👧🏻ــو كه بدنيااومدي♡                                                              👼🏼🌙𝓜𝓪𝓱𝓽𝓲𝓼𝓪♡.                               

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

كليپس منو كي برداشته همينجا گزاشته بودمش نيس

ببین به من چپ چپ نگا نکنااا

من خودم کلکسیون کلیپس دارم مال تورو نمیخوام

برو به بچه ها که تو اتاقن بگو

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
کفش دستشوییو باز خیس کردی حجی؟صبونه تعطیله..

ای بابا چرا خیس میکنی مرد که از این وعده صبحونه خوشمزه محروم شی ها جواب بده ؟🙂

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

رو سرته حواس نداری ک

عه آره اين بچه حواس برام نزاشته يه ديقه بگيرش 

♡تو مـ🌙‌‌‌ـاه زيباي مني ، از آسمونا اومدي، تمام دنيا رو دارم تـــ👧🏻ــو كه بدنيااومدي♡                                                              👼🏼🌙𝓜𝓪𝓱𝓽𝓲𝓼𝓪♡.                               
پس تورو تو دستشویی حبس میکنم تا بفهمی چی ب چیه خانوم استغفرالله 

حبس کن

بهتر ازینه ک باتو رو برو بشم 

ایش 

الیعاذ بالله

من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم 
بارک الله

مرسی آبجی جون 😘

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

من عصاب مصاب ندارم دستشویی رو قفل میکنم و شما مجبورید برید دستشویی عمومی ن من.. از من گفتن بود..

تو همون دستشویی که میخوای قفلش کنی مورد عنایت قرارت میدم

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌