2777
2789
عنوان

چالشونه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 7810 بازدید | 1354 پست
ت چرا نمیری خونه خودت بچت خونه رو گزاشته رو سرش ای خدااااا😫

بچه من نیست 

بچه ی @روح_آنابل2   عه من نگهش میدارم

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
ببین خونه تو خونه منه اتاقت اتاقمه تختتم تختمه پس تمیز باش من خیلی وسواسم

تا الان ک من عین آدم اتاقمونو تمیز نگه داشتم از این ب بعدم چیزی تغییر نمیکنه..

داری کاری می‌کنی برم کپه مرگمو رو کاناپه بزارم-

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاشو برو تو اتاقت زیستتو بخون.. اینقدم زارت و زورت نکن.. بزار من عین آدم غذامو با آرامش بخورم اه ا ...

ت غذاتو بخور  تو اتاقم پره بچس رو تختم بالا پایین میپرن😐😐

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤
تا الان ک من عین آدم اتاقمونو تمیز نگه داشتم از این ب بعدم چیزی تغییر نمیکنه.. داری کاری می‌کنی برم ...

چیه باز مادرت پرت کرده؟ 

میری خونشون هوایی میشی من از چشمت میوفتم😭

حالاعم از دلم دربیار 🐐

@مادرشوهرهمتونممم بزار من زندگیمو کنم مادرشوهر عزیزم🌚

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
ت غذاتو بخور  تو اتاقم پره بچس رو تختم بالا پایین میپرن😐😐

اگه بین اون بچه های تو اتاق @جنه_ترشیده  بینشون هست اتاقو به رگبار ببند

اگه بین اون بچه های تو اتاق @جنه_ترشیده    بینشون هست اتاقو به رگبار ببند

خودم ب رگبار میبندمتون

من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم 
چیه باز مادرت پرت کرده؟  میری خونشون هوایی میشی من از چشمت میوفتم😭 حالاعم از دلم دربیار 🐐 ...

مادر بنده هیچ دخالتی نمیکنن تو زندگی مشترک ما-

اصن خودم اجازشو نمیدم..

فقط اینک من واقعا می‌خوام غذامو کوفت کنم بعدشم برم بخوابم هعی گاد..

.

مادر بنده هیچ دخالتی نمیکنن تو زندگی مشترک ما- اصن خودم اجازشو نمیدم.. فقط اینک من واقعا می‌خوام غ ...

چرا من میدونم دیگه 

از اول مادرت اسی رو دوست داشت اصلا نکنه انقدر باهام سردی چون داری باهاش بهم خیانت میکنی ؟

سلیطه بازی دراوردن و فوحش به مادرشوهر_