2821
2789

تو این سال جدید فقققطططط می خوام به فکر خودم باشم؛ یه جایی برم یه کاری کنم که حس آرامش و خوشحالی داشته باشم .

در سال۱۴۰۱ به هیچکدوم از هدفام نرسیدم😶 اما بزرگترین دلمشغولی زندگیم به لطف خدا و ائمه درست شد

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچمو بزرگ کنم😍 برم خونه بالا وسایل جدید بگیرم خونمو شیک‌کنم

هرتاپیکی میرم توهم هستیا😁😉 لامصب این گوشیو نمیشه گذاشت کنار.

بدای بارداری خیلی مضره🙁 من استفاده میکنم بعدم عذاب وجدان میگیرم

به وزن ایده آلم برسم

برم سرکار

بقیه جهیزیمو بگیرم 

خونمون تعمیربشه

دیگه هیچکس نمیره وگرنه یکسال باید صبرکنیم بعدعروسی🥺☹یاشایدم نتونیم دیگه عروسی بگیریم

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...
2825
2823
2791
2779
2792