2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 30 پست
منم خسته شدم ولی باید ادامه بدی

نمیتونم دیگ هیچی درست نمیشهههه😭😭😭💔

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭
من تو یه تایپک واقعاا حالم خیلی خوب شد:)))

کدوم تاپیک

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ندیده دعا میکنم نمیخام ببینم انشالا خیر ببینی

بالاخره اگ میخواین حالتون خوب باشه باید خودتون هم براش تلاش کنید درسته؟؟؟

یه مشاور بهم گفت ما خودمون تصمیم میگیریم افسرده باشیم!قشنگ نیست حرفش🙂 

برای من که کنکوریم افسردگی دلیل خوبیه درس نخونم ! کنکورم رو هم اگ خراب کنم میگم افسرده بودم نشد ! منظورم رو متوجه میشید میخوام بگم باید مقابله کنید با این حال بدتون

کاربر پسر هستم . پسر هستم.پسرهستم .پسرهستم. فقط برای تبادل نظر اینجام.
نوشته روی دیوار: خودکشی به درد خاتمه نمی‌ده، فقط اون رو از فردی به فرد دیگر منتقل می‌کنه. ‏زیرش ...

حق💔😭

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

منم یه زمانی بهش فکر میکردم ولی واقعا بیشتر مشکلا حل میشن بقیشونم باهاشون کنار میایم و بهترش جایگزین میشه

با خدا ارتباط بگیر هرجور که بلدی و دلت میگه اینجوری دلت قرص تره نمیلرزه

امیدورام از پس زندگی بربیای درکت میکنم چون منم تو مسیر تو بودم

بالاخره اگ میخواین حالتون خوب باشه باید خودتون هم براش تلاش کنید درسته؟؟؟ یه مشاور بهم گفت ما خودمو ...

از کجا میدونی مقابله نکردم اصن از کجا میذونی دردم چیه یا شرایطم چیه

بله من متوجه منظورتون میشم قصد ناراحتی شما رو هم نداشتم ولی خب اگ مقابله نکنیم چیکار کنیم؟

چرا اینقدر ضعیف بازی در میارید و ترسو بازی نمیشه که بخاطر دو تا مشکل خودتو بکُشی تو باید بجنگی تو صد بار هم خودکشی کنی تا خدا نخواد نمی میری بد تر ضرر میبینی ببین هر چقدر مشکلت زیاد باشه هر چقدر نمیدونم تو در چه شرایطی هستی اما من خودم میدونم در چه شرایط ای هستم در شرایط ای که به شدت افسرده ام به شدت عذابم خورده خودمو نمیشناسم از سمت بهترین دوستم کسی که فکر میکردم خواهرمه بد ترین حرف ها رو شنیدم و ساکت موندم که خودشو خالی کنه و در آخر واسه کاری که نکردم گفتم ببین میتونی منو فحش بدی فقط کافیه تو خوب باشی و اون چه گفت برو گمشو بچسپ به بقیه دوستات چی بگم کُلی مشکل دارم ولی ولش کن به درک تا کی میخوام واسه این چیزا غم بخورم تو خم اینقدر ضعیف نباش ضعیف بازی در نیار تو باید هر روز قوی تر باشی در ضمن من اون دوستمم هم نمی دونم چرا بهم این حرف ها رو زد روحیه مو داغون کرد باعث شده الان با همه و همه دوری کنم از همه و به هیچ کی اهمیت ندهم 😅 خیلی عجیبه نه ولی ولش کن اهمیت نداره که تو هم خوش باش جتی در این حالت ات حتی همین لحظه قربونت برم عم ارزشش رو نداره خوش باش 

خواهر انشاالله امشب آخرین روز غمگین زندگیت باسه سخته واقعا ولی تحمل کن حقتو از این زندگی پس بگیر 

موفق باشی🎑

بله من متوجه منظورتون میشم قصد ناراحتی شما رو هم نداشتم ولی خب اگ مقابله نکنیم چیکار کنیم؟

6ماه دارم مقابله میکنم ولی روز ب روز بدترش میکنن😑

چرا اینقدر ضعیف بازی در میارید و ترسو بازی نمیشه که بخاطر دو تا مشکل خودتو بکُشی تو باید بجنگی تو صد ...

کاش درد من در حد همین رفاقت و اینا بود من از خانواده از عشق از همه ضربه خوردم😭

خواهر انشاالله امشب آخرین روز غمگین زندگیت باسه سخته واقعا ولی تحمل کن حقتو از این زندگی پس بگیر&nbs ...

مرسی همچنین

کاش درد من در حد همین رفاقت و اینا بود من از خانواده از عشق از همه ضربه خوردم😭

راستی یادم رفت بهتون بگم دختر محجبه ای هستن ببینید به خواسته خودم چون خودم دوست دارم اجباری روم نیست اصلاً هم اهل رل بازی نیستم ولی مامانم تا گوشی دستم میبینه ببینم با کی چت داری هان و ....... کُلی توهین از همه ی اینا بی زارم من بهت میگم یه روزی تموم میشه یه روزی تو میتونی نجات پیدا کنی در مورد عشق هم عزیزم چرا قبل انجام یه کاری تحقیق نمیکنی نمی سنجی این عشق چیه چه جوری به وجود میاد من نگفتم از راه اسلام و دین من از راه دین خودتم نگفتم عزیزم برو قشنگ چند تا کتاب در مورد اش بخون بعد این عشق کوفتی رو اعتراف کن ارزشش رو نداره بعد ها بفهمی کسی نبوده که اهمیت داشته باشه تلاش کن از ته دلت میدونم مشکله باشه ببین تا پنج دقیقه دیگه هم ناراحت باش ولی بعدش دور بیندازه میدونم امکان نداره خیلی مشکله ببین اینا به تو فایده نداره تو باید تلاش کنی نمیدونم کی هستی اهل کجایی دختری یا پسری نمیدونم میخوام بهت بگم تلاش کن برای زندگی ات تا خانواده ات از رفتارشون خجالت بکشند اون کسی رو هم که میگی عشقه از کاری که باهات کرده تو میتونی اینا رو جملات انگیزشی ندون حقیقته دنیا صبر نمیکنه تو جمع و جور بشی فردا پا میشی می بینی تو این مدت بد تر حالت بد شده ورزش کن باشگاه برو نمیتونی باشگاه بری عیب نداره واسه خودت تو خونه ورزش کن وسیله نداری چند تا حرکت ساده برو خلاصه که دنیا ارزشش رو نداره تو با چشم هایی خیس ات  بگذرونی اش همه مون بلاخره میرویم و تو باید تلاش کنی بهترین باشی ببین من هر چی بگم هم تا تو نخوای نمیتونی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز