2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه چرا؟ عجیبه واقعا 😉

عزیزم من حسادت نکردم مزاح کردم واقعا متوجه نشدین مگه دکتر نمیتونه تو گوشی بگرده اینقدر شعور دارم که متوجه بشم هر کس نتیجه زحمات که کشیده میبینه 🥰💚

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خدا قوتت بده  ما یکی تو خونه داریم دایم الخسته دایم الخواب و دایم المشغول با تلفن  شما ا ...

ممنون عزیزم 

نه اینجوری نیستم😂❤️

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
والا منم نمیدونم چرا باید حسودی کرد جای اینکه گفت ایشالا موفق تر باشین در زندگی❤️🥰

متاسفم برات واقعا که اینقدر سریع قضاوت میکنی شما حاضری قسم بخوری که من از حسادت اون کامنت گذاشتم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
جان راضی نیستی🙄 من شک کردم من  با چندرغاز درآمدمون الان زنده ام یا دارم ادای زنده ها در میارم ...

نه راضی نیستم . خیلی سخت کار میکنم این مبلغ میاد دستم . مردم اوضاعش خوب نیست نمی تونن پول بدن . مجبوریم با پولی کمتر از اون نرخی که باید بگیریم کار کنیم .

بعد ماها تعرفه رو بالا نبردیم ولی میبینی که با تورم ۱۰۸ درصدی مواجهیم.

عزیز دل هیچکس راضی نیست . 

فک کن من کاری که ۶ ماه پیش سی تومن میگرفتم دو تا سکه تمام می‌شد هنوزم سی میگیرم اما یه دونه سکه میشه .

نه عمومی ایران گرفتم، ازدواج کردم، همسرم مقیم آلمان هستند، منم اومدم، تخصص اینجا گرفتم 

خوش به حالت

دهه هشتادی جنگجو  نی نی یار جون باما بِه از این باش، حرف حق میزنیم هشداربده تعلیق نکنننننن. دوستان من ۱۷سالمه هنوز دکتر نشدم😅ولی ایشالله یه روز تاپیک قبولیم میزنم😍
نه عمومی ایران گرفتم، ازدواج کردم، همسرم مقیم آلمان هستند، منم اومدم، تخصص اینجا گرفتم 

چه خوب موفق باشید 

نظرتون راجع به پرستاری و پذیرش گرفتن داخل این کشور چیه ؟ 

یا کلا رشته هایی مثل ایمونولوژی یا مدیریت آموزشی 

حتما باید زبان آلمانی بلد باشیم یا انگلیسی کافیه 

البته من منظورم برای بورسیه گرفتنه 

ممنون میشم پاسخ بدید

من آنه