2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااای چقدر دنبال همچین آدمی بودم من شرایطشو دارم برم اداره کار کنم، به نظرت برم یا نه؟ دانشجو فرهنگ ...

عزیزم، هر کدوم ی سری مزیت ها داره.

اداره بدیش اینه ک دیگ تعطیلات نداری،دیگ ۵شنبه ها و عید و تابستون تمومه😁😁

حقوقش بیشتر از مدرسه ست خب، البته من پارسال مدیر آموزگار بودم، حق مدیریت میگرفتم.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

به اندازه زحمتش تفاوت حقوف داره؟ 

اگ بخوام صادق باشم ن

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

اگ بخوام صادق باشم ن

مرسی☹️💖 به نظرت یک دبیر الهیات چیکار میتونه بکنه توی معلمی وضع مالیش خوب بشه

راستی تاپیک هات رو خوندم چه دختر قوی و مثبتی هستیییی

💕اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕
مرسی☹️💖 به نظرت یک دبیر الهیات چیکار میتونه بکنه توی معلمی وضع مالیش خوب بشه راستی تاپیک هات رو خو ...

الان شما دبیری؟ یا آموزگار ابتدایی عزیزم؟.

مرسییییییی ازت😘😘😘😘🤍🌷

من دانشجو ترم آخر فرهنگیانم رشتم دبیری الهیات 

آهان، موفق باشی.

چون من آموزگار ابتدایی بودم.

بزا شنبه رفتم اداره، ی آمار بگیرم، ببینم حقوق ی دبیر تو اداره چقده، تو مدرسه چجوریه...

شنبه بهت خبرشو میدم عزیزم.

آهان، موفق باشی. چون من آموزگار ابتدایی بودم. بزا شنبه رفتم اداره، ی آمار بگیرم، ببینم حقوق ی دبیر ...

وای خیلی ممنونم از هزار نفر پرسیدم جوابمو نمیدن

اداره کدوم قسمتشی

من با یکی تو کارگزینی هم صحبت شدم بعدش رفتم کمکش کردم چند روز بهم گفت اگر بخوای درخواست بده بعد میارمت اداره همینجا تو کارگزینی

کارگزینی خوبه؟ 

وای خیلی ممنونم از هزار نفر پرسیدم جوابمو نمیدن اداره کدوم قسمتشی من با یکی تو کارگزینی هم صحبت شد ...

من تو قسمت آموزشم..کارشناسِ آموزش.

نمیدونم عزیزم، سوالایی ک داری، همشو بپرس، شنبه واست آمار بگیرم.

من تو قسمت آموزشم..کارشناسِ آموزش. نمیدونم عزیزم، سوالایی ک داری، همشو بپرس، شنبه واست آمار بگیرم.

همینا

فقط تفاوت حقوق و چگونگی. کار توی کارگزینی

مرسییی

همینا فقط تفاوت حقوق و چگونگی. کار توی کارگزینی مرسییی

باشه عزیزم، حتما شنبه خبرشو میدم بهت😘😘🤍🌷