2777
2789

اسی من جای تو بودم پونصد میدادم دست بچشون با ی جعبه شیرینی

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
اخه به بچه هام ۳۰۰ داده

به بچه هاش ۱۵۰ بده یا مجموعا ۳۰۰

هیچی بیشتر نده

یه جعبه شیرینی هم خواستی ببر

گر چه اون شیرینی هم داداشت واسه آبجیش آورده دستش درد نکنه و لازم نیست تو هم شیرینی ببری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمه به برادر زاده ۵۰ تومن یا ۱۰۰ بده کافیه خیلی زشته بخواد به داداش عیدی بده یا زن داداش

به داداش که نه نباید بده ولی ما برادرمان عیدی میاره به زن و بچه اش یه چی میدیم واقعا الان شرایط جامعه خوب نیس برادر گناه نکرده که خواهر دار شده بلاخره اونم دوست داره زن و بچش احترام ببینن و عزیز بشن

به داداش که نه نباید بده ولی ما برادرمان عیدی میاره به زن و بچه اش یه چی میدیم واقعا الان شرایط جامع ...

زن و بچه داداش به ما مربوط نیس 

زن داداش خودش مامان  بابا، داداش داره واسش عیدی میبرن 

بنی چی ما واسه زن داداش عیدی ببریم!

هیچی ما نمیشه که بخوایم بهش عیدی بدیم

اگه من به زن داداشم بخوام عیدی بدم خودشم ناراحت میشه 

زن و بچه داداش به ما مربوط نیس  زن داداش خودش مامان  بابا، داداش داره واسش عیدی میبرن&nbs ...

به رسم و رسوم ربط داره خب برا ما چند روز قبل عید داداش تنها یا با خانوادش یا اگه پسر بزرگ داشته باشه فقط پسرش عیدی میاره بعد خواهر یه چی به زن داداش و برادر زاده میده برا هر قومی فرق داره

زن و بچه داداش به ما مربوط نیس  زن داداش خودش مامان  بابا، داداش داره واسش عیدی میبرن&nbs ...

بخدا هیچکسی برای هیچکسی نبره راحت تره همش حرف و حدیثه تو این اوضاع اقتصادی هرکی پولش رو بزار جیب خودش شر هم درست نشه ها 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد