2777
2789
عنوان

تجربه شخصی من از شکرگزاری ❤️

16732 بازدید | 29 پست

سلام دوستان

تصمیم گرفتم تجریه شخصیم از شکرگزاری بنویسم

خب من و شوهرم مث بقیه زن و شوهرا خیلی اختلاف نظر داشتیم از لحاظ ک دیگه وارد جزئیات نمیشم

از حدود یکسال و نیم پیش من یک دفتر خریدم و هرروز و هرشب بخاطر ویرگی های خوب شوهرم شکرگزاری میکردم . اوایل ب این دلیل شکرگزاری میکردم ک مثلا شوهرم اخلاق و رفتارش بهتر شه😂 

ولی ب مرور ک گذشت انقدددددر این نوشتن ها بهم حس خوبی میداد ک روزی ۵ صفحه مینوشتم فقط بخاطر حس خوبی ک میگرفتم

و اصل کاری هم همون حس خوب موقع نوشتنه👌🏻

خلاصه کنم براتون 

حتی شب هایی ک دلخور بودم ازش یا دعوا داشتیم (ک البنه زیاد دعوایی نیستیم ما😂) بازم مینوشنم

مثلا خدایا شکرت همسرم شاغله کاریه

خدایا شکرت منو دوس دارع

خدایا شکرت کمکم میکنه

خدایا شکرت چشم و دل پاگه

خدایا شکزت رفیق باز نیست و ...... 

هرررچی ب ذهنم میاد هرروز و هرشب مینویسم

حتی تکراری 

اینم بگم بخاطر اتفاقات روزمره ک بین  من و همسرم میفتاد هم شکرگزاری میکردم 

مثلا خدایا شکرت امروز رفتیم با هم دوردور بستنی خوزریم

یا خدایاشکرت کناز هم فیلم دیدیم و خوش گذشت و ..

یا خدایاشکرت امروز بهم زیاد محبت کرد 

خلاصه کنم براتون 

الان ک شوهرمو با یکسال پیش مقایسه میکنم کرک و پرم میریزه 

یعنی وااااقعا خیییلی ویژگی های مثبت ب ویژگی های مثبت قبلیش اضافه شده

مثلا اصلااا اهل کادو دادن یهویی نبود

الان ولی بیشتر وقتا گل یا کادو میاره هرچندکوچیکه ولی چون یهوییه من ذوق میکنم

اخلاق و رفتارش نسبت ب پارسال ۹۰ درجه تغییر کرده .خانواده ای هستن ک اعتقاد دارن مرد باید بشینه و حتی لباس خودشم نباید اتو کنه  و زن باید تو خونه کار کنه

الان با وجود اینکه مادرشوهرم وقتی میاد عمدا مسخرش میکنه جلوی خودم  و بهش میگه تو زن نگرفتی ، شوهر کردی . بازم براش مهم نیست و کمک میکنه 

البته زیاد کمک نمیکنه چون تایم کاریش زیاده و وقتی میاد خونه خسته اس ولی بازم هرشب چندتا کار کوچیک انجام میده قبل از خواب 

نسبت ب تیکه ها و کنایه های خانوادش ب من بی تفاوت شده 

دیگه اکه جزییات دیگه رو بگم حوصلتون سرمیره ولی بخوام بگم ۶ تا صفحع پر میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تجربه من از شکرگزاری بود 

نمیگم شوهرم الان فرشته اس

اما نسبت ب قبل زندگیمون خیلی پیشرفت داشته خداروشکر 

اینم بگم موقع شکرگزاری نباید هی بگید من ک شکرگزاری میکنم پس چی شد ؟پس کو نتیجه ؟ پس چرا شوهرم تغییر نکرد و ...

تغییرات خییلی اروم اروم صورت میگیره طوری ک حتی خودتون هم متوجه نمیشید و بعد از یه مدت ک بگذره متوجه میشید

فقط زیاد ب فکر نتیجه نباشید اما اگر نتیجه دیدید با حس خوب شکرگزاری کنید 

توجه کردن ب نتایج باعث میشه نتایج بهتری تو زندگیتون بگیرید

منم انجام دادم ولی چیزی ندیدم...چجوری یکسال ادامه دادی...چه حوصله ای داشتی

پیام بالاییمو بخون نوشتم ک چرا نتیجه ندیدی

اره 😂 یکسال و نیمه ادامه میدم و هرروز ذوقم بیشتر میشه برای ادامه دادنش

فقط پشیمونم که چرا فقط برا رابطه مینوشتم😂 کاش برای ابعاد مالی ، سلامتی و .. هم انجام میدادم

خدارو شکر 😍عزیزم منم اتفاقا ی پلنر خریدم که انجام بدم اما تنبلی میکنم چند روز نوشتم و ولش کردم

نباید درگیر نتیجه باشی

هرروز بنویس 

اخرشب اتفاقات خوب روزت رو بنویس و شکرگزاری کن

مثلا خدایاشکرت یه ناهار خوشمزه خوردم

بگرد دنبال اتفاقات کوجیک و مثبت و بنویسشون

توجه کردن ب نتایج باعث میسه نتیجه بزرگتر و بهتری بگیریم

منم همچین کاری کردم شوهرم عوض شد ولی انقدر مشکلاتم زیاده دیگه ول کردم شوهرم بدتر شد😂 باید دوباره شروع کنم

من نمی نوشتم همینجوری زبونی شکرگزاری می کردم چون اینجوری حس خوب میگیرم نوشتن خستم میکنه ولی بازم تاثیر داشت اینجا هم به خیلیا گفتم

این تجربه من از شکرگزاری بود  نمیگم شوهرم الان فرشته اس اما نسبت ب قبل زندگیمون خیلی پیشرفت د ...

من و همسرم هر دو شکرگزاری میکنیم و اینو به دخترمون هم منتقل کردیم بطور ناخوداگاه خودش یادگرفته، من یه تخته دارم تو اشپزخونم روی اون مینویسم بجز شکرگزاری زبونیم که هر لحظه اتفاق مبوفته وماهم نتیجه اشو دیدیم...،

منم همچین کاری کردم شوهرم عوض شد ولی انقدر مشکلاتم زیاده دیگه ول کردم شوهرم بدتر شد😂 باید دوباره شر ...

هرجوری حس خوب میگیری انجام بده چون اصلش همون حس خوبه 

حس خوب =اتفاقات خوب 

من وقتی مینویسم حالم خوب میشه و شارژ میشم

و تصمیم گرفتم برای ابعاد مالی و سلامتی و .. هم بنویسم 

من و همسرم هر دو شکرگزاری میکنیم و اینو به دخترمون هم منتقل کردیم بطور ناخوداگاه خودش یادگرفته، من ی ...

خیلی عالیه😍 اگه بتونیم روزی یکساعت برای شکرگزاری وقت بزاریم زندگیمون بهشت میشه

خیلی عالیه😍 اگه بتونیم روزی یکساعت برای شکرگزاری وقت بزاریم زندگیمون بهشت میشه

دقیقا ما برنامه داشتیم چون هردومون باهمیم ... چندتا دفتر پر کردیم ولی باز تنبلی کردم تو نوشتن زبونی میگم و رو تخته ام مبنویسم، واقعا عااالیه و بینظیر از وقتی وارد وادی کارما و کائنات شدیم همه چیز به شکر خدا عااااالی شده و خدارو شاکرم که من و همسرم هم فرکانسیم واینکه مارو دراین راه قرار داد.... خدایا شکرت♥️🙏