2777
2789
عنوان

پتو دور پیج نازک بخرم یاقنداق فرنگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 25 پست
من پسرم اردیبهشتیه پتو دور پیچ فقط استفاده شد ولی دخترم ابان بود قنداق فرنگی 

من پسرم اردیبهشتی بود کیسه خواب بدرد نخورد ولی یادم نمیاد باچی حملش میکردم 😁 

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ینی نخرم؟پتو مسافرتی نظرخودمم همون بود مامانمم پتو گرم براش میخره موندم والا

من خودم از قنداق فرنگی استفاده نکردم پتو  دورش میپیچیدم خب پسر من بهمن ب دنیا اومد ولی بازم تو اون قنداق فرنگیا عرق میکرد میخواستم شیرش بدم‌زیر موهاش خیس میشد یه پتو مسافرتی نازک کافیه اردیبهشت هوا خوبه بعدا هم استفاده میشه 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
واقعا؟ینی نخرم؟پتو مسافرتی نظرخودمم همون بود مامانمم پتو گرم براش میخره موندم والا

ساک حملم توشون پلاستیکو پشم شیشه کاربرده بچه توش عرق میکنه بعد بچه رو جایی میبری باید تو بغل بگیری ک امنیتش بیشتر باشه هی شیر میخواد گریه میکنه نمیمونه اون تو هی باید در بیاری ؟درشم ک میاری میبینی بدنش عرق کرده البته این نظرمنه

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
من خودم از قنداق فرنگی استفاده نکردم پتو  دورش میپیچیدم خب پسر من بهمن ب دنیا اومد ولی بازم تو ...

مرسی گلم پس همونو میگیرم نمیخوام خرجام زیاد بشه بجاش لوازم ضروری وبدرد بخور بخرم براش بهتره

ساک حملم توشون پلاستیکو پشم شیشه کاربرده بچه توش عرق میکنه بعد بچه رو جایی میبری باید تو بغل بگیری ک ...

خیلی بجا بودنظرت،ممنون راهنمایی کردی مهربون من یکم استرس بغل کردنشو دارم بااینکه بچه دومه

خیلی بجا بودنظرت،ممنون راهنمایی کردی مهربون من یکم استرس بغل کردنشو دارم بااینکه بچه دومه

ازاینا خوبه فکر کنم

انشالله ب دنیا میاد بعد میبینی استرسات الکی بود 

منم بچه دوممو باردارم

انشالله ب دنیا میاد بعد میبینی استرسات الکی بود  منم بچه دوممو باردارم

وای استرسام تمومی نداره چون بچه دومه آدم ناخواسته مقایسه میکنه تکوناش کم وکنده،بسلامتی انشالله جنسیت بچه هات چیه؟ انگار تودلی هنوز معلوم نیس