2777
2789

شاید منظورش اینه که سکوت کن😄

دوستان عزیز هرجا دیدید من کامنتی گذاشتم بدونید صرفا برای استارتر نیست و شما میتونی ریپلای کنی و اگه نظرت مخالف نظرم هست با رعایت احترام ریپلای کن چون برخلاف یه سریا سایت رو ارث خانوادگیم نمیدونم که بخوام تعیین تکلیف کنم کی روم ریپلای کنه کی ریپلای نکنه شما آزادی عمل داری ریپلای کنی منم آزادی عمل دارم جواب بدم یا ندم⚘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما به این میگیم🍫🍪

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

یعنیomole

بیسکوت؟ میشود اُمُل؟

یا میشه خزو خیل؟ مسئله این است

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍

کم فهم، بیسواد

زمین بابهار زنده میشود من باتو مهربان ترینم...         «قلب، خاک خوبی دارد، دربرابر هر دانه که درآن بنشانی،هزار دانه پس می دهداگرذره یی نفرت کاشتی، خروارهانفرت دروخواهی کرد. واگر دانه یی ازمحبت نشاندی خرمن هابرخواهی داشت...» نادر ابراهیمی_ابن مشغله.                ۵تیر۱۴۰۲>>>> 
ینی کلا تو باغ نیست طرف

اصطلاحِ نوجوانان الانه یا مال شهر خاصیه؟

مثلا ترکا میگن ۳۰ک تیر ولی تقریبا جامع شده همجا من دیدم اکثرا میگن

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍
اصطلاحِ نوجوانان الانه یا مال شهر خاصیه؟ مثلا ترکا میگن ۳۰ک تیر ولی تقریبا جامع شده همجا من دیدم اک ...

والا ما جنوبی هستیم یه بار شنیدم از  یکی نوجوونم بود اما همون جنوب ...

دیگه نمیدونم چقدر فراگیر شده کلمه ش..