2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 21 پست
منم بچه دار نشدم فعلا  خيلى درگير دكتر و اينام  تا حدودى دركت ميكنم  ولى ٧ ماه امي ...

انشالله توم بچه دار شی عزیزم و خدا بهت یه بچه سالم بده 

ای فلک آسودگی در سرنوشت ما نبود؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

درکت میکنم  منم بچمو تو 9 ماهگی از دست دادم بعد زایمان 45 دقیقه زنده بود. خدا به دلمون صبر بده. ...

انشالله عزیزم خدا بهت یه بچه سالم بده من دو ماهی هست اقدامم ولی باردار نشدم همش میترسم طولانی بشه 

انشالله عزیزم خدا بهت یه بچه سالم بده من دو ماهی هست اقدامم ولی باردار نشدم همش میترسم طولانی بشه&nb ...

من ی سال و سه ماهه جلوگیری ام نکردم بچه دار نشدم فعلا، میترسم باز تنبلی داشته باشم یا یچی سخت تر 

چون منم ب سختی باردار شدم

من ی سال و سه ماهه جلوگیری ام نکردم بچه دار نشدم فعلا، میترسم باز تنبلی داشته باشم یا یچی سخت تر&nbs ...

خداکنه هیچی نباشه صحیح و سلامت باشی منم به زور قرص و سوزن اولی رو باردار شدم تازه شوهرم میگه بچه ازت نمیخام دو روز پیش بستری شدم چون خونریزی شدید داشتم ترسیده میگه تعهد محضری میدم بچه نمیخام

خداکنه هیچی نباشه صحیح و سلامت باشی منم به زور قرص و سوزن اولی رو باردار شدم تازه شوهرم میگه بچه ازت ...

ایشالا ک هردومون دوباره این حسو تجربه کنیم. بچه  داشتن  قشنگه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز