2777
2789
عیب نداره حتما قسمت نبوده ول کن گور بابای عشق کدوم مردی آخه این چیزها حالیشه همشون سروته یه کرباسن د ...

اوني كه من عاشقش بودم تو اين فازا نبود 

از اين چيزا دلم ميسوزه

🍓🧸🍯كاربــرِ  ٩٩🥲چه ها با جان خود دور از رُخ جانان خود كردم...💔
نچچچچچچ نو ذهنم هرروز باهاش زندگی کردم هرروز شکستم هرروز گریه کردم ۱۵سال گذشت و هرروز دورترشدم

فقط ب اميد اين كه يه جايي بهش برسم ادامه ميدم🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خیلیییییی عالیه من میدونم که محاله همچین اتفاقی بیوفته ولی باز ادامه میدم شایدم زندگی منو ادام ...

براي منم محاله

اون ك عروسي كرده يك ساله سر زندگيشه

خودمم دارم نامزد ميكنم

اوني كه من عاشقش بودم تو اين فازا نبود  از اين چيزا دلم ميسوزه

باور کن باهاش میرفتی زیر یه سقف میدیدی این مثل بقیه است شاید هم بدتر تو دوستام دیدم که میگم همشون به من میگن خوب شد با اون پسره بی پول ازدواج نکردی چون همکار بودیم من بعد عقدش هم همش میدیدمش تا اینکه ۸ ماه بعدخودم عقد کردم خیلی سخت گذشت اون مدت گاهی زنش میومد محل کارمون

باور کن باهاش میرفتی زیر یه سقف میدیدی این مثل بقیه است شاید هم بدتر تو دوستام دیدم که میگم همشون به ...

ميدونم

شايد خيلي بد بود شايد خيلي بدبخت ميشدم باهاش ولي ميدوني كاش ميشد چون اينجوري يه حسرته كه به دلم ميمونه تا ابد:(

ميدونم شايد خيلي بد بود شايد خيلي بدبخت ميشدم باهاش ولي ميدوني كاش ميشد چون اينجوري يه حسرته كه به ...

دوستای من به عشقشون رسیدن و پشیمونن به من میگن خوب شد خوش به حالت ول کن با با مردا ارزشش را ندارند حتی بهترین مرد دنبا