2789
بنظرم اشناست  ی فرد معمولی ولی بیشتر کم حرفه

میشه بگید کی ازدواج میکنم؟؟؟شغلش چیه؟؟؟و قبول میشم؟؟؟

همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه بگید کی ازدواج میکنم؟؟؟شغلش چیه؟؟؟و قبول میشم؟؟؟

حسم می گه تو این بازه زمانی که در نظر داری ازدواج نمی کنی ولی اگر بزاری تو بازه زمانی خودش اتفاق بیفته ی ادم خوب نسیبت می شه یکم زمان نیازه ولی شدنیه شغلش ازاده و این ک تو چ مورد منظورتونه ک قبول می شید 

حست چن درصد درست درمیاد؟ بهم فکر میکنه؟ 

معمولا خوابایی ک می بینم بعدی بازه زمانی تعبیر می شن و این ک ی موقع هایی ناخوداگاه حس بدی بهم دست می ده نا خود اگاه دلم می گیره گریه می کنم روز بعدش اتفاق بدی میفته کلا حسام این طوری هستن نمی گم فراانسانم ولی نسبت به مسائل زندگی خودم و بعضیا درست بوده 

بهتون فکر می کنه ولی خیلی کم 

ممنونم خواهری  حست به کنکورم چیه

بنظرم اون رشته ای که می خوای بری دانشگاه نمی شه ولی قبول می شی حتی اگر یک سال پشت کنکور بمونی و این ک توقع رشتع ای ک می خوای بیاری بالا هست ولی خوبه اگر این توقع رو داری باعث پیشرفتت می شه 

ینی زمانی میاد که وارد رابطه ی دیگه شدم مثلاا  ؟ چقدد دیر چند ماه مثلا  اینو لطفا بگو واج ...

بله و حس خوبی نسبت بهش ندارم بنظرم زیاد خطا کرده و تو بخشیدیش چون دوستش داری 

بعد عید بله می رید سرکار اگر تلاش کنی اگر نه نمی ری 

بله و حس خوبی نسبت بهش ندارم بنظرم زیاد خطا کرده و تو بخشیدیش چون دوستش داری  بعد عید بله می ر ...

اهاا راستش سرد رفتار کرده و اره نتونستم فراموش کنم 

ایشالله خداکنه برم سرکارر خیلی نیاز دارم به شدت 

اهاا راستش سرد رفتار کرده و اره نتونستم فراموش کنم  ایشالله خداکنه برم سرکارر خیلی نیاز دارم ب ...

ببین عزیزم به اون کاره صد در صد می رسی یقین دارم 

ولی الان ک می گی سرد رفتار کرده و درست هم بوده دورش رو خط بکش حتی اگر ی روز هم برگشت به هیچ وجه قبول نکن نزار بدتر از این خورد بشی و بشکنی حتما برو پیش ی مشاور کمکت می کنه از ذهنت بیرون بیاد ولی نظر منو بخوای حس من خیلی شدید روی تو بده اگر بخوای برگردی