2777
2789
عنوان

چرا از افراد متاهل بیزارم ؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 28 پست

من خودم بالای چهل سال به زور ازدواج کردم چون هیچوقت ازدواج و دوست نداشتم الانشم ندارم ولی اصلا از متاهلا بدم نمی اومد. من از حاملگی و بچه شیر دادن متنفر بودم هنوزم هستم با اینکه عاشق بچه ام ولی اصلا در خودم نمی بینم اون دوران رو بگذرونم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا خاطره ای چیزی تو ناخوداگاهت باعث این حس!شده بهتره بری مشاور چون بعدا تو زندگیت به مشکل برمیخوری برفرض اصلا تصمیم بگیری خودت ازدواج نکنی اما ناگزیری تو جامعه با افراد متاهل در تماس و ارتباط باشی به نطرم برو مشاوره

خدایا مرا ببخش به خاطر تمام درهایی که کوبیدم و در خانه تو نبود.

خط فکری همه ی افراد متاهل مثل هم نیست... نمیدونم چرا اینجوری هستی ولی به نظرم عادی نیست که تنفر داشته باشی... دوست نداشتن یه چیزه اما بیزار بودن یا متنفر بودن چیز دیگه ست.... 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
احتمالا متاهل های اطرافت خیلی سطح پایین بودن که شما فک کردی همه همینن

منم میخاستم همینو بگم که شاید بخاطر سطح فرهنگ محیط بوده. گفتم الان حمله میکنن

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
نه عزیزم حمله کردن نداره بلاخرع اینم میتونه یه دلیل باشه

بالاخره نی نی سایته. این همه هم تو متن خط و نشون کشیده گفتم میاد یه چی میگه 

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.