2777
2789

اره راهنماییت کنیم ک تو گناه شریک شیم؟ خودمون خیلی گناهامون کمه ک اینم بر عهده بگیریم😏😏

کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام.کاربری هفتممه نترکونید دیگههه.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:)❤️🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط ندارید بدون هیچ عذاب وجدانی سقط کنید خیلیم صواب کردی بهتر از اینه که بدبخت دامن گیر بدبختیا یا شرایط خانواده بشن عزیزم بهترین کارو میکنی اوناییم که از گناه حرف میزنن توجه نکن اگه عقل داشتن این حرفو نمیزدن

قربون خدا برم یکی مث من که هزارجور دوادرمون کردم بعد ۱۱ سال باردار شدم و نموند برام سقط شد🥺💔 یکیم ...

خانوممم شرایط ندارهه چرا ی بچه رو بدبخت کنن فکراتون رو از کجا منشا میگیره نمیدونم 

قربون خدا برم یکی مث من که هزارجور دوادرمون کردم بعد ۱۱ سال باردار شدم و نموند برام سقط شد🥺💔 یکیم ...

اره منم که بارداری اولم پر خطر شد و بعد کورتاژ دوسال درگیر درمان بودم ، این سری هم قلبش نزد و سقط شد 😔

قربون خدا برم ما حکمتش رو متوجه نمیشیم

شرایط ندارید بدون هیچ عذاب وجدانی سقط کنید خیلیم صواب کردی بهتر از اینه که بدبخت دامن گیر بدبختیا یا ...

عزیزم شاید این بچه که به دنیا بیاد همه مشکلاتشون بر طرف بشه شاید قدمش خوب باشه