2777
2789
عنوان

میشه فقط با فیلم دیدن زبان انگلیسی یاد گرفت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2437 بازدید | 20 پست
واسه بچه ها که جواب میده ، بزرگسالان رو نمیدونم

چرا برا بچه ها تاثیر گذاره ولی بزرگسال خیر؟ علتش چیه؟

خسته ام از زندگی خوابگاهی انگار زندان واقعا راه نجاتی نیست یعنی خدا نمیخواد ما رو هم ببینه چرا آخه

من فکر میکنم در حد بالایی می‌تونه موثر باشه.

اما شرایط داره. یعنی این طوری که فقط بشینید نگاه کنید اونقدرها نتیجه نمی گیرید.

این روش رو من خودم انجام دادم و عالی بود: یه فیلم یا سریال یا ویدئویی که خیلی براتون جذابیت داره رو انتخاب میکنید و شروع میکنید به تمرین کردن باهاش. اول با زیرنویس انگلیسی. جمله به جمله. یعنی از اولین جمله ای که توی فیلم گفته شد، گوش میدید، فیلم رو نگه میدارید. جمله رو تمرین میکنید، تکرار میکنید، واژه ها و اصطلاحات و ترکیبهای جدید رو یادداشت میکنید و از دیکشنری (ترجیحا آنلاین) معنی و مثالهای دیگه اش رو جلوش می نویسید. اگه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی باشه چه بهتر. به ساختارهای زبانی و گرامری دقت میکنید. بعدش جمله بعدی. بارها هر جمله رو تکرار میکنید. بعدش یه دور هم بدون زیرنویس تمرین میکنید که مطمئن بشید مسلط شدید. ممکنه هر اپیزود یه سریال چند روز طول بکشه تمرینش. انواع فیلمها و سریالها و مستندها و حتی اخبار رو با این متد جلو برید تا یادگیری همه جانبه باشه. مثلا اگه فقط سریال ببینید زبان محاوره تون قوی میشه اما ممکنه بعدا متن یه مقاله براتون سخت باشه. برای همین باید از منابع مختلف استفاده کنید.

دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا برا بچه ها تاثیر گذاره ولی بزرگسال خیر؟ علتش چیه؟

این قدرتیه که خداوند درون بچه ها قرار داده 

همونطور که بچه های ما بدون اینکه ما بهشون آموزش بدیم ،زبون مادری رو یاد میگیرن ، اگر روزانه چند ساعت فیلم ببینن ،اون زبان رو به صورت اصلی و بدون معادل سازی تو ذهنشون یاد میگیرن 

ولی تو بزرگسالی ما برای یادگیری معادل سازی‌ میکنیم ،تا میشنویم اپل ،تو ذهنمون میاد اپل سیبه !

و‌ مثل زبون مادری یاد نمیگیریمش ،ولی به هر حال قابل یادگیریه