2777
2789
عنوان

پادرد کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 8871 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عکس رادیوگرافی بردم و کلی آزمایش حالا میگن بر اسکن استخوان

اسکن استخوان هم سخته مواد تزریق میکنن

بهش شربت کلسیم دادی؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
همون بردم

اسکن استخوان بکن داخلی هم ببر دلایل زیاد داره

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 
اسکن استخوان بکن داخلی هم ببر دلایل زیاد داره

😭 دخترمم همینجور بود همیشه جیغ میرد از درد پا ازمایش دادم سالم‌بود دیگه گفتن درد رشذه نا بزرگ شد خودش خوب شد

الان نمیدونم چیکار کنم

😭 دخترمم همینجور بود همیشه جیغ میرد از درد پا ازمایش دادم سالم‌بود دیگه گفتن درد رشذه نا بزرگ شد خو ...

ببر اسکن استخوان اگه مشکلی نبود دیگه راحتی 

دختر من پوکی استخوان در پاش داشت با این حال رزمی کاره با دارو کنترل میکنیم

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 
ببر اسکن استخوان اگه مشکلی نبود دیگه راحتی  دختر من پوکی استخوان در پاش داشت با این حال رزمی ک ...

استرس میگیرم اخه😭 نمیدونم اون موقع به دخترم اسکن نگف چرا اونم به حدی درد میکرد که پا نمیشد

استرس میگیرم اخه😭 نمیدونم اون موقع به دخترم اسکن نگف چرا اونم به حدی درد میکرد که پا نمیشد

ناراحت نباش پوکی استخوان اگه درمان نشه عوارض میده حتما مشکلی نبوده

ناراحت نباش پوکی استخوان اگه درمان نشه عوارض میده حتما مشکلی نبوده

اینم فقط شبا گفته گاهی روزا

خدا انشالله به همه مریضا شفا بده