2777
2789
من جدیدا چند تا جوش روی پیشونیم زدم بعد دستکاری کردم زخم شده به نظرتون چیکار کنم زود خوب بشه و لک نش ...

ترمیم کننده درماتیپیک و سی گل

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین نکته اینکه حتما همراه با ویتامین سی ضد آفتاب بزن ..دومین نکته ویتامین سی باید کم کم به روتین پوستی اضافه بشه ..از هفته ای یه شب شروع کنید تا کم‌کم هر شب 

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️

ویتامین سی مارک بیخود نخری ها مثل این بیو اکوا و این چرت پرتی ها نه تنها به درد لای جرز دیوار هم نمیخورن بلکه تمام صورتت میسوزه و تاول وحشتناک میزنه من یکی همینجوری کادو داد بهم چند تا وسیله 

یعنی دختر خالمم بعد رفت خرید چون قیمتشون خیلی  خوب بود ارزون بود بعد یعنی دوتامون به فنا رفتیم من اولش فکر کردم من حساسیت دارم به ویتامین سی بعد دیدم همه جوش زدن بالا و سوخته جای جوششون من دوماه زجر میکشیدم فقط بعدش که من بیخیال سرم شدم اما دختر خالک اوردینری خریده و خیلی راضیه

تیره    کار ویتامین سی شفافیت پوسته

یعنی پوست تیره نمیتونه شفاف باشه؟😐😐😐😐

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تازس؟ اگه آره کپسول آموکسی سیلین رو باز کن و بریز توی ظرف کوچیک یا کف دستت؛ بعد یه ذره آب قاطیش کن ط ...

اره تازه ۵،۶تا رو پیشونیم زده اما چون فشار دادم زخم شده صورتمم سریع لک میشه

چشم ممنونم حتما اینکارو میکنم 

لایه بردار چای سبز دارم محصول آمریکا یا آلمانه اون میزنم اگر دیدم نتیجه نداد گردوی شون میخرم 

مرسی که اطلاعات خودتون بهم دادین♥️♥️

یه سوال دیگه بپرسم؟من یه طرف صورتم روی گونه چند تا لک از قبل مونده دارم که جاش تیره شده رو صورتم.و اینکه سفیدم بیشتر جلوه میکنه ،میشه یه راهکار بهم بدین که تا عید لکه هام بره؟

ویتامین سی مارک بیخود نخری ها مثل این بیو اکوا و این چرت پرتی ها نه تنها به درد لای جرز دیوار هم نمی ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

دختر پرسپولیسی ❤️🚩میشه یه صلوات مهمونم کنی ؟ ممنونتم مهربون
شفاف شدن صورت 

ببین همون کرم ویتامین cبخر

فرقی با سرمش نداره جفتشون شفاف کنن فقط سرمش زودتر جذب پوست میشه

فوق العاده هست برای شفافیت پوست

나는 당신의 죽음을 이해할 수 없습니다🥺                              #moonbin🖤
ببین همون کرم ویتامین cبخر فرقی با سرمش نداره جفتشون شفاف کنن فقط سرمش زودتر جذب پوست میشه فوق الع ...

ممنون گلم

دختر پرسپولیسی ❤️🚩میشه یه صلوات مهمونم کنی ؟ ممنونتم مهربون