2777
2789

میخوام فیلم ببینم 

داره خوش میگذره نمیخوام بخوابم😂😭

لیوای یک...لیوای دو...لیوای سه...لیوای دنده به دنده...لیوای انسان پرنده...لیوای عزیز بنده...لیوای چرا نمیخنده...لیوای همش میجنگه...لیوای زبر و زرنگه...لیوای دشمن مرگه...لیوای خیلی قشنگه...لیوای عاشق چایی...لیوای برده‌ی دایی...لیوای به این بلایی... لیوای چرا نمیزایی؟😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خریت کردم ساعت سه رفتم فریزر و از برق کشیدم قدیمیه برفک زده 

خریت دوم ابگوشت بار کردم ساعت ۴ صبح 

😔 شرایط روحی بدی دارم 

علی رغم اینکه بشدت بیحالم و بشدت درد خونریزی دارم 

تو لحظه فراموش میکنم حافظه م و ذهنم تو لحظه یاریم نمیدن این از علائم  الزایمر یا پارکینسون ؟ نمیدونم 

تمام تنم ریخته بیرون و میخاره،تازه سیتریزین خوردم تا اثر کنه

بعد یکسال فهمیدم به فافل سیاه حساسیت دارم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
برا چه موقع ابگوشت الان گذاشتین؟

نمیدونم بخدا گفتم کار فردام کمتر باشه میخوام نظافت کنم

گوشتم نداشتیم بوقلمون و یه تیکه مرغ انداختم ساعت گذاشتم اگر خوابم برد زود پز نترکه 

خیلی پریشونم

گلودرد دارم نمیتونم بخوابم.دیشبم نخوابیدم نمیدونم چرا غش نمبکنم ازبیخوابی.حالا دیفن هیدرامین که خواب اور هم هست خوردما!!  

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
نمیدونم بخدا گفتم کار فردام کمتر باشه میخوام نظافت کنم گوشتم نداشتیم بوقلمون و یه تیکه مرغ انداخت ...

بابا مرغ و بوقلمون که پختن نداره شور چی میزنی خاموش کن برو بخواب نظافت هم نشد که نشد هیچ چی از سلامتیتون مهمتر نیست 

گلودرد دارم نمیتونم بخوابم.دیشبم نخوابیدم نمیدونم چرا غش نمبکنم ازبیخوابی.حالا دیفن هیدرامین که خواب ...

ایشالله زود حالت خوب میشه عزیزم

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤