2777
2789
عنوان

اگه یکی ۶ ماه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 27 پست
حتی اگر عاشقت باشه واقعا  با این اخلاقی ک داره تو زندگی اسیرت میکنه با علاقه زیاد

من تو زندگی قبلیم انقدر بی توجهی دیدم که باورش نمیکنم اینکه به خواسته هام اهمییت میده رو باور نمیکنم حتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو زندگی قبلیم انقدر بی توجهی دیدم که باورش نمیکنم اینکه به خواسته هام اهمییت میده رو باور نمیکنم ...

بهترین کارو میکنی ک باور نمیکنی الان دوره ای شده ک هرچی کمتر باور کنی کمتر آسیب میبینی

من سپردم به خدا هرچه خودش میخواهد
بهترین کارو میکنی ک باور نمیکنی الان دوره ای شده ک هرچی کمتر باور کنی کمتر آسیب میبینی

اهوم من خیلی با احتیاط جلو میرم حتی شماره ام رو هم ندادم بهش بدبخت انقدر میگه منم میگم نه 😂

به نظرت خطرناک نباشه دوستان میگن پس فردا تهدیدت میکنه و اینا ...

آره میدونم خودمم دیدم از اینجور آدما  ولی خب این زمان دانشگاه منو دیده خوشش اومده قضییه مال خی ...

من که اصلا اعتماد نمیکنم و تو کتم نمیره همچین حرفایی ب روباه میگن کی شاهدته میگه دمم یه چی بهت بگم عادت مردا یه جوریه اگ به خون هم تشنه باشن هم بازم پشت همو خالی نمیکنن بد همدیگرو نمیگن اصلا زود باور نباش واقع بین باش

خدا♥️
من که اصلا اعتماد نمیکنم و تو کتم نمیره همچین حرفایی ب روباه میگن کی شاهدته میگه دمم یه چی بهت بگم ع ...

نه از دخترا پرسیدم الانم متاهله دوستم 

هم دوره ای و هم کلاسی بودن هنوزم همو فالو دارن

اهوم من خیلی با احتیاط جلو میرم حتی شماره ام رو هم ندادم بهش بدبخت انقدر میگه منم میگم نه 😂 به نظر ...

احتمال تهدیدم هست بازم اگر واقعا عاشقت باشه ممکنه برای به دست آوردنت تیر اخرش تهدیدت باشه

در هر صورت ردش کنی بهتره بنظرم

نخوادت ممکنه وابستت کنه و.....

بخوادتم به اسیری میری خواهر با این حجم از علاقه دیگ فردا روزی میتونی از جفتش تکون بخوری

احتمال تهدیدم هست بازم اگر واقعا عاشقت باشه ممکنه برای به دست آوردنت تیر اخرش تهدیدت باشه در هر صور ...

اینکه یه نفر اینقدر آدمو بخواد اسیری نیس به نظرم خیلی هم خوبه من مدلی که آدمو نخواد رو تجربه اصلا جالب نیس من توجه زیاد دوس دارم 

اما مورد اول ممکنه باشه اینکه بخواد منو وابسته کنه و اینا و ....

نمیدونم در کل حرفی که زد هم منو ترسوند هم کمی دوس داشتنشو باور کردم 

خب اون که میگه حاضره بیاد خواستگاری حتی اون عجله داره من میگم‌نمیخوام به این زودی ازدواج کنم 

اینکه یه نفر اینقدر آدمو بخواد اسیری نیس به نظرم خیلی هم خوبه من مدلی که آدمو نخواد رو تجربه اصلا جا ...

در کل خواهری اگر این حس خواستن رو دوست داری تجربه کنی و بهش اوکی بدی الان نده

دیگ یاد میگیره با تهدید و.... کاراشو پیش ببره