2777
2789
عنوان

وقت خواب💫💫

96 بازدید | 17 پست

دشت آخر شب...

🌟امام جعفر صادق علیه السلام فرمودند:

💠هر كس  در ماه شعبان صدقه دهد، خداوند آن صدقه را رشد دهد همچنان كه یكى از شما شتر تازه متولد شده‌ای را تربیت مى‌كند تا آن كه در روز قیامت به صدقه دهنده برسد در حالتى كه به اندازه كوه اُحُد شده باشد

💫هنگام خواب که میشود ، نیّت صدقه کن ، آن هم برای سلامتی آقایی که روز به روز غربتش بیشتر و قلبِ نازنینش رنجورتر میشود

🌺بگذار نامت در میان دل نگران های سلامتی امام زمان، ثبت شود

که جوانمرد، ‌خود شیوه ی جبران را کریمانه به جای می آورد....

دشت آخر شبت را بگذار برای امام زمانت...

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

ای جانم

@دلبر555  

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ممنونم عشقم تگ کردی استاتر التماس دعا 😍😍💚

خواهش آجی🥲♥️

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه سوال؟ چجوری انقدر شیفته ی امام زمان هستین؟ من خودم عاشق امام زمانم و دلیل دارم میخوام بدونم بقیه هم مثل منن یا همینجوری عشق ایشون توی قلبشونه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
یه سوال؟ چجوری انقدر شیفته ی امام زمان هستین؟ من خودم عاشق امام زمانم و دلیل دارم میخوام بدونم بقیه ...

نمیدونم دلیل ندارم براش 

عشقشون افتاد به دلم  خیلی حس شیرینیه 

خودم فک میکنم به خاطر دعای خیر یه بنده مخلصه که میتونم در  این را خدمت کنم

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

نمیدونم دلیل ندارم براش  عشقشون افتاد به دلم  خیلی حس شیرینیه  خودم فک میکنم به خاط ...

خیلی حس قشنگیه خیلی التماس دعا برای خودم و دخترم

یه سوال؟ چجوری انقدر شیفته ی امام زمان هستین؟ من خودم عاشق امام زمانم و دلیل دارم میخوام بدونم بقیه ...

من یکبار امام زمان جونمو نجات داده اول خدا بعد امام زمان 

به خاطر همین خیلی دوستش دارم😍😍

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
من یکبار امام زمان جونمو نجات داده اول خدا بعد امام زمان  به خاطر همین خیلی دوستش دارم😍😍

میبینی انگار هست میشنوه ما از روی عادتم میگیم یا امام زمان اما صدامون رو قطعا میشنوه🥺 اللهم عجل لولیک الفرج 

میبینی انگار هست میشنوه ما از روی عادتم میگیم یا امام زمان اما صدامون رو قطعا میشنوه🥺 اللهم عجل لول ...

آره به خدا😍😍

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
خیلی حس قشنگیه خیلی التماس دعا برای خودم و دخترم

حاجت روا باشی عزیزم