2821
2789
عنوان

سوال من

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 23 پست
خب اون میشه بی بویی :|

منم میخواستم همینو بگم😂

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
بدن تمیز خودش خوشبو است، به نظرم تو محیط کاری مختلط  زدن عطری که جلب کننده‌است استعمالش اخلاقی ...

🙄🙄🙄🙄

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این اخوندا خودشون دائم التحریکن برا همین همه چیو حرام کردن 

شما درمورد غده پینه آل چی میدونی؟

شما درمورد غده پینه آل چی میدونی؟

فعلا مطالعاتم مقدماتیه 

ولی به تناسخ اعتقاد دارم :)

پارسایی است در آنجا که تورا خواهند گفت: بهترین چیز رسیدن به نگاهی است که از حادثه عشق تر است.
فعلا مطالعاتم مقدماتیه  ولی به تناسخ اعتقاد دارم :)

ی تاپیک بزنم تگت کنم؟؟

نه نظافت خودش خوش بویی داره 😂 تالا از حموم درومدنی حس نکردی خوش بویی؟؟

خب اون برای یه تایم کوتاهه کسی ک همش بیرونه امکان نداره اینطوری بمونه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
2823
2791
2779
2792