2777
2789
اها..میشه بپرسم شما تفریحتون سال کنکور چی بود یعنی وقتای استراحتتون چیکار میکردید...من از لحاظ روحی ...

برای فکر منفی این تکنیک رو بکارببرین.فرض کنین لب رودخونه ای نشستین و برگه هایی روی آب روان هستن و دارن میرن.شما افکار منفی رو بنداز روی برگ ها که آب ببره و از ذهنتان بره.با چشم بسته اینکار بکنین

من تفریحم ورزش بود .هم تفریح وهم روی انرژیم تاثیر داشت چون من طوری درس میخوندم ک اقوام میومدن فک میک ...

ورزش ک خیلییی نمیتونم بینیمو عمل کردم ولی درسته حرفتون فعالیت بدنیم در حد کوالاست!

فیلم هم میترسم ذهنمو مشغول کنه کلا هر فیلمی میبینم دو روز تو فضاش زندگی میکنم😂

کلا این مسئله رو باید اوکی کنم چون هی الکی میام تو گوشی میچرخم بدتر خسته میکنه احساس میکنم،ممنونم از راهنماییت

هوی مرتیکه درخواست دوستی نده یابو❌والا اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش ميخام از زيرش دربرم واقعا چ مرضيه؟🦦

من اینجا از یکی شنیدم روش کرنومتر معکوس استفاده میکرده و راضی بوده منم چند بار انجام دادم بنظرم بهتره برا ماها ک بی نظمیم

يني چي كرنومتر معكوس؟

یه کرنومتر برمیداری 

مثلا میگی میخوام ۱۰ ساعت بخونم

و ۸ ساعت بخوابم

پس کلا ۶ ساعت موند برا چیزای دیگه

هر موقع ک درس نمیخوندی اون کرنومتر رو فعال میکنی از تایمت کم میشه و میفهمی چقدر وقت داری و بیشتر از ۶ ساعت اجازه نداری وقت برا چیزای دیگه بذاری

ورزش ک خیلییی نمیتونم بینیمو عمل کردم ولی درسته حرفتون فعالیت بدنیم در حد کوالاست! فیلم هم میترسم ذ ...

میتونین بجای ورزش مدیتیشن کنید که برای تمرکز هم خوبه و منظورم من از فیلم،فیلم سینمایی بیشتر رشد فردی بود که ادامه دار نباشه مثلا سریال نباشه که شما رو درگیر قصه اش کنه.سمت گوشی نرو در ابتدای روز است واگر یه نگاه مینای بکنی شب بهترین موقس چون ازت انرژی میگیره

نه نه منظورم راجب فضای شهرش طبیعتش...میگن سرسبز نیست شهرشم خیلی صنعتی و ایناست نمیدونم والا..من ک عا ...

تو میتونی بری کلیبر جلفا خدافرین جنگلای قره داغ محشرن مث شمال 

انشاءالله قبول بشی اونجا برا گردشم برو این جاهایی ک گفتم 

🌹یا امام حسین جانم(ع)🌹دستمو بگیر آقا نزار تو دریای ناامیدی و گناه اینروزام غرق شم آقا جانم میدونین ک اولین و اخرین پناهم شمایین 🍃دختر کوچولوم ،فرشته خشگل مامانی،مرسی ک با اومدنت دنیامونو گلستان کردی ،خدایا هزاران بار شکر بابت این نعمت بزرگت🥰 خداجونم دامن همه منتظرا رو سبز کن آمین 🍃