2821
2789
عنوان

تیپ عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 23 پست
با این شرایطی که میگی آره خوبه 

قوم خییییلی دورن پدر داماد میشه پسرخاله پدرشوهرم نمیدونم اصلا چرا دعوت کرده ی شهر دیگه ام هستن 

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قوم خییییلی دورن پدر داماد میشه پسرخاله پدرشوهرم نمیدونم اصلا چرا دعوت کرده ی شهر دیگه ام هستن 

یه شومیز مناسب زیرش بپوش که اگه شرایطش پیش اومد عوض کنی

مانتوت برا فامیل خیلی دور اوکیه

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊
یه شومیز مناسب زیرش بپوش که اگه شرایطش پیش اومد عوض کنی مانتوت برا فامیل خیلی دور اوکیه

آره شومیز میپوشم که جو مساعد بود در میارم به نظرت شال مشکی بپوشم یا سفید؟

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
آره شومیز میپوشم که جو مساعد بود در میارم به نظرت شال مشکی بپوشم یا سفید؟

به نظرم مشکی شیکتر میشه و بهتر هم میاد

البته اخلاق خانواده صاحب مراسمو نمیدونم ، بعضی ها بدشون میاد تو عروسیشون مشکی بپوشی

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊
به نظرم مشکی شیکتر میشه و بهتر هم میاد البته اخلاق خانواده صاحب مراسمو نمیدونم ، بعضی ها بدشون میاد ...

منم چون نمیدونم واقعا خیلی دو دلم موندم چیکار کنم 🥺

میخوای از خانواده همسرت بپرس ، اگه اوکی دادن حله 😅

اونا ی شهر دیگه ان نمیتونن بیان ولی فردا زنگ میزنم مادرشوهرم میپرسم 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز