2777
2789

چجوری توبه کنم خدا ببخشه.؟

میترسم خدا سر اینکارام ی بلایی سرم بیاره یا تو کارام‌گره بیوفته 😭😭

میگه ک صدبار اگر توبه شکستی باز آی 🌙

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امام رضا می‌فرمایند کسی که توبه کنه ولی باز اون گناه رو انجام بده خدا رو مسخره کرده

یه بار اراده کن دیگه انجام نده اون گناه رو

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

صد بار اگر توبه شکستی برگرد

این درگه ما درگه نومیدی نیست

اما شرطش اینه که موقعی که توبه میکنی واقعا توبه کنی و تو ذهنت هم خطور نکنه که باز انجام میدی و بعد توبه میکنی

از ته دلت بگو و به این امید باش که دیگه تکرار نمیکنی که بعدش بخوای توبه کنی

❤️

خب اولش ترك كردن گناه خيلي سخته

زمان ميبره تا بتوني بهش غلبه كني و بذاريش كنار

ولي همين كه از ته قلبت پشيموني خيلي خوبه

خدا مهربونه و حتما ميبخشه❤️

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

باید سعی کنی رو توبه ت وایسی

سر قول و قرارت با خدا بمون تحت هر شرایطی سمتش نرو

اگه فکر گناه به سرت زد شیطون و لعنت کن بگو خدایا من سر قولم هستم تو هم کمکم کن

خودش هواتو داره فقط باید ازش بخوای 

در هر حال و زمان و مکان توبه ت رو به یاد بیار و از خدا کمک بخواه خودش کمکت میکنه

به امام حسین هم توسل کن

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤