2777
2789
میخوام بدونم میشه بهش امید داشت یا نه؟

ان شاءالله امیدت به خدا باشه ..

من بتام۵۰ بود ،دکتر قطعی گفت باردار نیستم کیست کوچیکم داشتم تازه

انقد اصرار کردم تا برام آزمایش فوری نوشت، بعد دوساعت انتظار سختتت بتام ۶۵۶ شد و مثبت😁

امیدت به بالاییی ببین دلت چی میگه همونه😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی دلم خوشه میگم خب اگه منفی بود زیر ده میشد همین نزدیک بیسته یعنی میشه ایشالا...ولی باز دوست ...

به امیدخدا مثبته منم دلم روشنه برات ،باز آزمایش دادی منم تگ کن جوابو بگو

خود مرکز گفت دوازده روز بعد برم!

معمولا میگن ۱۴ روز بعد

انشاالله به حق این شب عزیز بارداری

بی بی چک نزاشتی؟

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
 ان شاءالله امیدت به خدا باشه .. من بتام۵۰ بود ،دکتر قطعی گفت باردار نیستم کیست کوچیکم داشتم ت ...

عزیزم قدمش پر برکت باشه براتون دلم که گفت با باباش برم شب میلاد امام زمان ی لباس براش بخرم و اومدنیه.ی سرهمی خریدم براش امشب

نگو تو رو خدا بچه باید کنار بچه بزرگ بشه به اون ی دونه ظلم میشه تو تک فرزندی

اخه تو این شرایط بداقتصادی خیلی میترسم...بااین وضعمونم خوبه ولی میترسم بزرگ شن راضی نباشن از شرایطشون🥲😣

من خیلی دوس دارم یدونه پسر بیارم دیگ بچه نیارم🥲🥲🥲

اصلا وقتی باردارشی اینقدر برات عزیزه که جنسیتش برات مهم نیست ،من برادرندارم شوهرمم برادرنداره قبل بارداریم دلم میخواست پسر بشه ولی اززمانی صدای قلبشو فهمیدم و دختره باتموم وجودم عاشقشم برای مادر فرق نداره عزیزدلم 

عزیزم قدمش پر برکت باشه براتون دلم که گفت با باباش برم شب میلاد امام زمان ی لباس براش بخرم و اومدنیه ...

ان شاءالله خیلی ممنون.

خدا کریمه و بخشنده ان شاءالله ک قسمت بشه و لباسو تو تنش ببینی💋

ان شاءالله خیلی ممنون. خدا کریمه و بخشنده ان شاءالله ک قسمت بشه و لباسو تو تنش ببینی💋

مررررسی. با این که افراد کمی اومدن برا نظر دادن اما خداروشکر پر از انرژی مثبت بودن ممنونم ازتون و از دعای قشنگتون

چرا بی بی چک هام هاله میندازه هم روز هشتم هم روز دهم

پس صد در صد بارداری

مبارکه عزیزم😍😍

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤