من دوست ندارم عروسی بگیرم 😐 نمیدونم چرا دوست ندارم .ولی دوست دارم برم آتلیه و عکس های خفن بگیرم بعدش یه شام خوب ورقص دو نفره تو خونه . و برم شهر های مختلف و تاریخی و اونجا هم با لباس عروس عکس بگیریم 😐😐😐😐
من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
ولی من به یه بیمکس توی زندگیم نیاز دارم داداش ماداد زدیم نفهمید!تومیخوای ازچشمات بفهمه...؟ما پشت هزاران لبخند خود مرده ایم!....)دردیست در این سینه که همزاد جهان است..... 💔
دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱
من عقدم مفصل بود، عروسی م خیلی مختصر، برای این دومی یه لباس ساده و قشنگ و ارزون خریدم. ذوق داشتم که بخرم حتما😅 ولی الان نمیدونم چی کارش کنم😅😅😅😅 خلاصه که به درد خاصی هم نمیخوره بخری😅😅
ولی امیدوارم همونطوری که دوست داری برگزارش کنی و کیف کنی