2777
2789
عنوان

خانومای بارداری ک چادرنمیپوشین...

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 38 پست

من که تو بازار میگردم ومیچرخم  شوهرمم که هی با افتخار اعلام میکنه خانمم بارداره😅😅 جلو فروشنده های آقا از خجالت آب میشم میگه بیبی هست دیگه مگه چیه😁😁

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا من مانتو جلو بازمیپوشیدم شالمو روشکمم می اوردم هیچیکم نگاه نمیکرد بعد هفت ماهگی واضح شد حاملمم ملت چکار ب شکم شمادارن بیخیال 

دنیا ممکن است یه تصور خیالی ،وفلسفه ی وجود صرفا یک رویاباشد.
مانتوی آزاد میپوشم ودرکل شکم تابلویی ندارم

۷۶ روز دیگه نی نی توپولوت به دنیا میاد😘😘😘😘😋😋

با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید😂😌 این دنیا ارزش نداره ؛ خودتو اذیت نکن ؛ بقیه رو اذیت کن 😀🙂 من مثل روانشناسا به دوستام انگیزه میدم و خودم مثل روانیا عمل میکنم 😶                         اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیادقطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله😖😩                  ‏وقتي با هندزفري آهنگ گوش ميدم:10% آهنگ گوش ميدم ؛ 90% فكر ميكنم كسي داره صدام ميكنه:///        فارسی خیلی زبان جالبیه ها،سکوت علامت رضاست،جواب ابلهان هم خاموشیست با این وجود سکوت سر شار از ناگفته هاست🤣🙃    یه فرشته هم هس ب اسم 'بیلاخیل👍 مسئول رسیدگی به آرزوهای منه:|😹 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت 'آره خوب بلدم قدم بزنم' اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده
نه چرا معذب باشم یه مانتو پانچو میپوشم کی اخه بل این هیکل داغون به زن حامله با چشم هیز نگاه میکنه ان ...

بحث نگاه هیز نیست...میگه ملت یه جوری نگاه میکنن چشم بزنن.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
۶۶ روز دیگه نی نی توپولوت به دنیا میاد😘😘😘😘😋😋

از کجا فهمیدید؟

ممنون عزیزم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
بالاخره جلب توجه میشه خب

ببین عزیزم تو هرکاری کنی نمیتونی اون نی نی تو شکمت قائم کنی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
از کجا فهمیدید؟ ممنون عزیزم

حس هشتمم قویه

😂😂😂😂

خب خودت تیکر تولد نینی زدی

با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید😂😌 این دنیا ارزش نداره ؛ خودتو اذیت نکن ؛ بقیه رو اذیت کن 😀🙂 من مثل روانشناسا به دوستام انگیزه میدم و خودم مثل روانیا عمل میکنم 😶                         اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیادقطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله😖😩                  ‏وقتي با هندزفري آهنگ گوش ميدم:10% آهنگ گوش ميدم ؛ 90% فكر ميكنم كسي داره صدام ميكنه:///        فارسی خیلی زبان جالبیه ها،سکوت علامت رضاست،جواب ابلهان هم خاموشیست با این وجود سکوت سر شار از ناگفته هاست🤣🙃    یه فرشته هم هس ب اسم 'بیلاخیل👍 مسئول رسیدگی به آرزوهای منه:|😹 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت 'آره خوب بلدم قدم بزنم' اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده
یاد حرف یه نفر افتادم میگفت فامیلشون دوقلو بار دار بوده تو مراسم کیف جلو شکمش میذاشته    

شایدباورت نشه ولی منم اینطورم باکلی لباس گشاد و چادر و...انگار وسواس فکری گرفتم جوری فک میکنم انگار تنها خانومی هستم ک باردار شدم 🤧😪خیلییییییی بدهههههه خداکمکم کنه