2777
2789
عنوان

تتو ،،؟؟گناهه

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 59 پست
چ ربطی داره ؟ آخه رنگ تتو میره زیر پوست و مانع رسیدن آب به پوست نمیشه البته مطمن نیستم 😂

گفتم ک فکنم دقیق نمی‌دونم والا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وضو و غسل آخه با تتو باطل نیست؟ زیر پوسته نه روی پوست که

نمی‌دونم گلم مطمئن نبودم گفتم فکنم،حالا برم ی سرچ بزنم ببینم چ خبره 😅

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
اسم خودتونم میزارین مذهبی؟! حداقل میخواین اعتقاداتتونو رو تحمیل کنین قبلش ی تحقیقی بکنین. آدمای سمی ...

چقد حرص میخوری تو 

ت تاپیک های دیگ هم دیدمت 😅

بیخیال بابا بزار تو حال خودشون باشن 

واقعا لزومی نداره واقعا  بنویسی زاده صبر که چی بشه ؟!  اگر اعتقاد داری وضو و غسل نداره

کی گفته تتو گناهه و غسل و وضو نداره؟؟ میشه یه منبع بدی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چقد حرص میخوری تو  ت تاپیک های دیگ هم دیدمت 😅 بیخیال بابا بزار تو حال خودشون باشن

واقعا حرص میخورم از اینجور آدما😂

چقدم ادعا دارن و فک میکنن همه چی حالیشون میشه

خدایا منو گاو کن

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/

ببین من سرچ کردم ازنظرآیت الله بهجت اشکالی نداره ولی بایدازنامحرم پوشیده بشه .یعنی مثلااگه ابروت روتتومیکنی نبایدنامحرم ببینه یااگه روی دستته بازم نبایدنامحرم ببینه چون زینته 

واینکه اگه زیرپوست باشه اشکالی نداره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ببین من سرچ کردم ازنظرآیت الله بهجت اشکالی نداره ولی بایدازنامحرم پوشیده بشه .یعنی مثلااگه ابروت روت ...

واسه ابروهامون ماسک بزنیم؟😂

چقد چرت و پرت.خودمونو شبیه جن کنیم بریم بیرون که خدایی نکرده کسی مارو نبینه خوشش بیاد

پس استفاده از انگشتر و زیورآلاتم ممنوعه

واقعا حرص میخورم از اینجور آدما😂 چقدم ادعا دارن و فک میکنن همه چی حالیشون میشه خدایا منو گاو کن

😂ول کن بابااا اگ اینجوری باشه ک الان من باید ته جهنم باشم انقد ک تتو دارم البته من ن وضو میگیرم ن غسل میکنم 😅

واسه ابروهامون ماسک بزنیم؟😂 چقد چرت و پرت.خودمونو شبیه جن کنیم بریم بیرون که خدایی نکرده کسی مارو ...

نمیدونم من فقط نظرآیت الله بهجت روگفتم.اگه کسی براش مهم باشه خب بایدرعایت کنه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اسم خودتونم میزارین مذهبی؟! حداقل میخواین اعتقاداتتونو تحمیل کنین قبلش ی تحقیقی بکنین. آدمای سمی:/

من ب شخصه آدم مذهبی ندیدم ک تتو زده باشه(منظورم نوشته رو بدن هست ن ابرو)ی چیزایی شاید گناه نباشه اما در شان یک مسلمون نیست دیگ ما هم طبق همون نظر دادیم و اینکه کسی اعتقادشو تحمیل نکرده کسی ک همچین تاپیکی می‌زنه حتما این مسائل براش مهمه

من ب شخصه آدم مذهبی ندیدم ک تتو زده باشه(منظورم نوشته رو بدن هست ن ابرو)ی چیزایی شاید گناه نباشه اما ...

حالا اگه خودتون این کارو کرده بودین کاملا در شان مسلمان بود. اگه شماها مسلمانین ما ترجیح میدیم کافر باشیم

روزخوش

حالا اگه خودتون این کارو کرده بودین کاملا در شان مسلمان بود. اگه شماها مسلمانین ما ترجیح میدیم کافر ...

شما ک از کامنت های ک تو این تاپیک گذاشتی معلومه خط فکریت چیه،اصن دین شما مگ انسانیت نبود؟!؟چیکار داری ب فتواهای مسلمونا