2777
2789
عنوان

چنگال مرغ 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 28 پست
یه جوری گفتی من تو فکر قاشق مرغ بودم ک چیه

والا منم فکر کردم یه چنگالایی اومده تو بازار مخصوص خوردن مرغ😂😂

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تمیز باید بشه پوست زرد گرفته شه ناخن ها گرفته شه 

بعد میتونی کااامل بپزی له له بشه بعد عصارشو تو غذا ها بریزی 

من فقط تو سوپ میندازم البت چندساعت هست له میشه استخونشو میندازم دور نمیخوریم

والا منم فکر کردم یه چنگالایی اومده تو بازار مخصوص خوردن مرغ😂😂

منم همینو فک‌کردم

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

بهترین پختش اینه بعد از شستن داخل زود پز با پیاز و برگ بو هویج بپزه تا استخون ها له بشه بعد که سرد شد بریز تو میکسر بعد از سبد صافش کن مثل ژله میشه میتونی تو همه غذا ها بریزی.من مادرشوهرم لگنش شکست براش درست میکردم عصرها با نون جو میدادم میخورد.

پودر سنجو وعیل و شیر هم صبحها میدادم

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
ا ایندفعه اشتباه کردم همدان نیومدم تا حالا تویه چه فصلی خوبه سفر کنیم ؟

همدان پاییز و زمستوناش سرده،تابستون هاش خیلی عالی بود خنک و خوب،اما الان چندسالیه شهر هزار چشمه ی سرسبز و پر آبمون  درگیر خشکسالی شده😔از فصل اردیبهشت تا شهریور خوبه،بیا پشیمون نمیشی جاهای قشنگی داره

به به چه عروسی 🌷

فدات عزیزم❤️

بهش معجون ابو علی سینا هم میدادم دکتر میگفت احتمال زیاد جوش نخوره ما بهش نگفتیم نترسه یه دونه کشک گوسفندی (مثل این سفید آبها)خیس میکردم مثل پنیر میشد با یه دونه گردو یه دونه خرما براش هر روز لقمه میگرفتم میخورد.

وقتی بردیم دکتر میگفت چیکار کردین جوش خورده معجزه شد😍

البته من ازش ۶ماه نگه داری کردم تا حموم بردنش تو بیمارستان هم دوهفته بدون استراحت من پیشش بودم 

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

داماد خالم پاش شکسته دکتر گفته مدام بهش پای مرغ بدین واسه شکستگی عالیه ،زن عموم هم ی مدت خیلی پا درد بود ب دستور دکترش ی مدت پای مرغ مصرف کردن و الان واقعا پاهاش خوبه و اصلا درد نداره واسه همین پای مرغ تو برنامه غذاییش هست همیشع

🥰
خیرشو ببینی عزیزم حتما خدا برات جبران‌میکنه🌹

امیدوارم❤️😔