2777
2789
عنوان

حرکت زیاد جنین در هفته ی ۳۶ بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3579 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم جنسیت رو سونو ان تی گفت بهتون؟ درست بود ؟

نه به من تو ان تی نگفتن منم سوال نکردم چون نمیدونستم تو ان تی هم میشه فهمید

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

مامانا من 32 هفته م

چند روزه واژنم درد میکنه همه جاش

به نظرتون خطرناکه؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام عزیزم سونو ان تی جنسیت رو گفت بهتون؟ درست بود ؟

سلام

آره گفت دختره و درست بود

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
عزیزم مبارکه 😍 الهی صحیح و سالم به دنیا بیاد.  برای منم دعا کن بچه م صحیح و سالم به دنیا بیا ...

ان شاالله هر جنسیتی دوست داری همون بشه و به سلامتی نی نی رو بغل بگیری❤️