2777
2789
عنوان

ساس تو خونمون دیدم کمکمممم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5544 بازدید | 22 پست
چیکار کردین؟؟ خیلی مقاومه لعنتیا  شبا میان از خون ادم میخورن صبح میبینم پتو و اینا خونی شده رد ...

مامان و بابام رو نمیزد 

فقط منو میزد 

سرویس شدم 

گریه میکردم 

خون‌آشام هستن ۳ شب در میان

خدایاشکرت💚
چیکار کردین؟؟ خیلی مقاومه لعنتیا  شبا میان از خون ادم میخورن صبح میبینم پتو و اینا خونی شده رد ...

قرص برنج خطرناکه من با گوگرد خداروشکر مشکل حل شد

از سم فروشی گوگرد بخر بعد بریز تو یه تشت فلزی تماااام در سوراخ هارو بگیر مثل درز در و پنجره من با چسب پهن بستم دریچه کولر ببند کلا نزار هوا به بیرون بره

حتما خونه ترک کنید خونه نباشید تا ۲۴ ساعت گازش خطرناکه

در کمد هارو باز بزار تمام لباس و رختخواب و پتو باز بزار وسط پذیرایی تشت گوگرد بزار یه گوشش روشن کن سریع برو بیرون در و ببند تا ۲۴ساعت اصلا در باز نکن

بعد ۲۴ساعت برو تمام در و پنجره هارو باز کن تا بوش بره قالی بده قالی شویی پتو و لباس ملافه رو با آب داغ بشور دوباره بعد یک هفته گوگرد امتحان کن

من هرچی سم زدم فایده نداشت فقط این کارساز بود گوگرد ارزون هم هست

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ساس کلا رفت چیکار کنم من بد بخت شدم

آره خدارو شکر

برای ما گوگرد جواب داد شما هم امتحان کنید ان شاالله جواب بده اول از همه یه سم قوی همه جای خونه پتو اینا بزنید تمام سوراخای خونتون بگیرین حتی درز در و پنجره ها هیچ راهی نفوذ هوا نزارید یک کیلو گوگرد از سم فروشی ها بخرین بریزید داخل یه تشت فلزی چیزی یه گوشه گوگرد روشن کنید بقیش خودش کم کم روشن میشه سریع برین بیرون 

تا ۲۴ ساعت اصلا در و پنجره رو باز نکنید خودتون اصلا اونجا نمونید خطرناکه گازش 

راستی اگه آپارتمان هستین طبقه بالایی ها ممکنه اذیت بشن اگه حسابی همه درزهارو بپوشانید بویی گازی رد نمیشه

تمام لباس و پتو ملافه هارو وسط خونه بریزید در اتاق کمدا هم باز بزارید چند بار اینکار تکرار کنید ان شاالله نتیجه بده 

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
خط قوی خط دوم نوشتی مثلا چی

یه سم قوی از سم فروشی ها بگیرین خونه رو هرجا که فکر میکنید سم بزنید بعد گوگرد روشن کنید تاکید میکنم کسی خونه نمونه یه نفر برای روشن شدن گوگرد بمونه یه گوشه که روشن شد سریع در و ببنده بیاد بیرون یه گوشه که روشن بشه بقیش خودش کم کم روشن میشه 

گاز گوگرد چون باعث خفگی میشه ساس از لونه میاد بیرون که فرار کنه شما سم هم بزنید که محکم کاری کرده باشین از شرشون خلاص بشین

یه سم قوی از سم فروشی ها بگیرین خونه رو هرجا که فکر میکنید سم بزنید بعد گوگرد روشن کنید تاکید میکنم ...

سلام عزیزم منم خونم ساس افتاده گوگرد از سم فروشی بگیرم؟چند بار تکرار کنم خونمون آپارتمانه بقیه اذیت نمیشن؟ دارم میمیرم راستی یه نفر میگفت حتما باید گوگرد آتش زا بگیری مگه گوگرد باهم فرق داره؟

سلام عزیزم منم خونم ساس افتاده گوگرد از سم فروشی بگیرم؟چند بار تکرار کنم خونمون آپارتمانه بقیه اذیت ...

سلام عزیزم بله از سم فروشی ها بخر 

برای آپارتمان استفاده نشه بهتره چون گازش سمی بوی بدی داره بقیه رو اذیت می‌کنه خطرناکه 

از شرکت های سمپاشی کمک بگیر ان شاالله خلاص بشی از شرشون