2777
2789
عنوان

سود سهام عدالت

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 40 پست
😹🤣🤣🤣🤣به نظرم خودتم برو اونور .

پولشو ک دارم شایدم رفتم 😂😂😂اگه برم کارای اقامت تو رو میکنم توام پولشو داری 😂😂😂

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماله ما یه میلیونه😊😝😝😁😅😅

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق

خوش به حال خودم

که اصلا این قیمت ها به حالم فرقی نداره چه بدن چه ندن😎😎😎😎😎😎😎😎

همو بدبختی که هسم هسم🙄

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
پولشو ک دارم شایدم رفتم 😂😂😂اگه برم کارای اقامت تو رو میکنم توام پولشو داری 😂😂😂

من پولشو دارم

منم ببر

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
من پولشو دارم منم ببر

برسم اونجا پیگیر کارات میشم 

منتظر سود سهامم

شما فعلا رو زبانت کارکن 😂😂😂😂

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 
برسم اونجا پیگیر کارات میشم  منتظر سود سهامم شما فعلا رو زبانت کارکن 😂😂😂😂

زبانم فوله

در حد آی اَم اِ یس بلدم 

خوبه؟ 

افرین یادت نره مرسی😘

نصف پول سهامم میدم بهت

زبانم فوله در حد آی اِم اِ یس بلدم  خوبه؟  افرین یادت نره مرسی😘 نصف پول سهامم میدم به ...

نصف زیاده با نصفش ی اپارتمان فول مستقل میتونی خودت اونور داشته باشی 😂😑

نصف زیاده با نصفش ی اپارتمان فول مستقل میتونی خودت اونور داشته باشی 😂😑

خوب خدا خیرت بده منصف هسی 

😘😘