2777
2789
عنوان

دعوا

385 بازدید | 18 پست

من جاریم کاری کرده که خانواده ی شوهرم از جمله مادرشوهرم و خواهرشوهرام و دامادها بیان تو خونه ی پدریم دعوا اونم سر اینکه از شهرستان اومدیم و بلافاصله نرفتیم خونشون. کلی ید وبیراه بهمون گفتن هنوزم بعد از چندماه حتی یه زنگ به خانوادم نزدن واسه عذرخواهی اما با من و پسرشون درارتباط هستن چیکار کنم خانوادم ناراحتن شوهرمم کاری نمیکنه واقعا نمیدونم چیکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته اوناهیچی نمیگن ولی خب ناراحتن بارها بهم گفتن نمیخوایم دیگه ببینیمشون 

خب خانوادت دوسنداشتن یا به هر علتی نرفتن خونشون چرا باید دعوا راه بندازن اونا؟؟

کارشون خیلی زشت و خاله زنکی بوده

عزیزم چند وقتی بین همسرم و خانوادش ناراحتی پیش اومد، اونام از کینشون با خانواده من بد شدن، 

بعدش بزرگ فامیلشون اشتیشون داد و ب من گفت واس شروع ارتباط خانوادت رو ببر خونشون ، 

منم که بردم جز احوال پرسی با خانوادم حرف دیگه ای نزدن،

خیلی واسم سخت گذشت...

ولی نه گله کردم نه دعوا...

مث خودشون دیگه برخورد میکنم ، حالمم بهتره...مثلا خواهرشوهرم، یه هفته اومد شهرمون ، هرچی زنگ زدن بیا خواهرت رو ببین شوهرم نرفت منم اصلا نگفتم بیا بریم...

مطمئنم حسابی سوختن چون پیش دامادشون خیلی کلاس میذارن...

با این آدما در نهایت سکوت و بی توجهی باید مث خودشون رفتار کنین ...الانم این موضوع بسپر دست زمان

خیلی سخته اوناهیچی نمیگن ولی خب ناراحتن بارها بهم گفتن نمیخوایم دیگه ببینیمشون 

با این رفتاری که کردن اگر رابطه‌ای هم هست شما قطعش کنید تا احترام در این حدم بمونه و لزومی نداره خانوادتون و خانواده شوهر اصلا همو ببینن مشکل هم از جاری نیست بی‌شخصیتیه خانواده همسرتونه باهاشون در حد نیاز رفت و آمد کنید تا حرمتا بیشتر شکسته نشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.