2789
نخواب😁

دوشنبه ؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا اون ساعت ک فقط من بیدارم اونم اگ خسته نباشم چ سالی بشه ک با خواب شرو بشه 

شش دقیقه مونده به ساعت یک شب

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
تا اون ساعت ک فقط من بیدارم اونم اگ خسته نباشم چ سالی بشه ک با خواب شرو بشه 

خب میتونید زودتر بخوابید برای اون موقع ساعت کوک کنید همگی بیدار بشید

من که انقدر لحظه ی سال تحویلو دوست دارم سعی میکنم هیچ سالی از دستش ندم

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
من از یازده شب به بعد روی سنگم باشم باید بخوابم جالبه اصلا قبلش خوابم نمیاد ولی درست یازده که میشه م ...

خب سال ۱۴۰۳ دیگه زود بیدار میشی شب برات خوبه😂😂۱۴۰۳ ساعت ۶:۳۶ دقیقه هست دقیقاا

تو زود میخوابی سریع بیدار میشی اوکیی

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
نه آخه من زودم بیدار نمیشم صبا کلا یه خرس درون فعالی دارم 🤣

😂😂خب پس ایشالا سالای بعد