2777
2789

چرا این تاپیکو میخوای بروز کنی؟

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا فقط برای نماز چادر میپوشیدم

اما بعد از مکه رفتنم، با لباس احرام نماز میخونم 

الان سالهاست با اون لباس نماز میخونم 

کاملا پوشیده و راحت 

بیرون و محل کارم حجاب دارم اما چادری نیستم 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

ببین مهم اینه در کل پوشیده باشی و یه چیز دیگه هم که خیلی مهمه اخلاق و شخصیتت هست(که این خودش خیلی طول میکشه در موردش حرف زد ولی در کل اخلاق آدم باید جوری باشه که دیگران نخوان ازت فرار کنن چون اگه یه محجبه خودشو بگیره و بد اخلاق باشه با دیگران همه دیدگاه شون نسبت به محجبه ها بد میشه ....که حالا اینو کلا گفتم)

من چادر نمی‌پوشم ولی مانتو نه خیلی بلند نه خیلی کوتاه هست متوسط شال میزنم ولی هدبند نمیزنم موهامو میپوشنم و شلوارم هم متناسب هست نه بلند نه کوتاه نه تنگ نه گشاد 

در نهایت مهم اینه که آدم خوبی باشی و در کنارش حجابتم رعایت کنی در حدی که معمول باشه نه خودتو خفه کن نه هیچ

منم محجبه هستم. مانتو هام چسبون و بدن نما نیست. شلوار تنگ و 90 نمیپوشم.روسری یا شال هم که میپوشم، رو سینه م هم میپوشونم

ولی ی عده تو فامیل میگن من بی حجابم، چون چادر نمیپوشم

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!