2789
عنوان

رمال

213 بازدید | 18 پست

دوستان بدجوری استرس دارم خوابم نمیبره , بیاین بحرفیم سرگرم شیم ، تا حالا پیش دعا نویس یا فال،گیر رفتین یه چیزی بگه که پشماتون بریزه؟؟؟واسه خودم چند بار پیش اومده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره ولی یچیزاییش در مورد حال درست بوده وگرنه در مورد ایندم اشتباه کرد

من درمورد ایندم درست بود ، چند وقت پیش به یه خانوم که فا ل ورق میگرفت زنگیدم ، بهم گفت یه نفری همش تو زیر نظر گرفته دنبال ادرس خونته تا یکی دو روز دیگع سر و کلش پیدا میشه میبینش ، از بس حرفش واسم مضحک‌ بود به دوستم گفتم فالگیره دری وری تحویلم داده ، تا اینکه یکی دو روز بعد از خونه بیزون رفتم دیدم ی پسره زیر درخت روبرو خونمون خودشو قایم کرده چند قدم برداشتم اومد سر راهم گفت من چند وقتیه ازت خوشم میومده همش دنبالت بودم  

بخاطر حرف رمال رابطه رو قبول نکن بعضی وقتا انرژی خومون و تلقینا باعث مسیر جدید میشن 

نه فال..گیره بهم گفت ادم خوبی نیست باهاش اوکی نشو  منم اصلا از یارو خوشم نیومد چون خیلی بد بود نحوه پیشنهاد دادنش دلم میخواست خونشو‌ بریزم

باز جای شکرش باقیه ینی میگف ادم خوبیه وارد میشدی🤣

عجیب ترین قسمتش اینجاس من قبلا دو سه بار با این خانومه تماس گرفته بودم درست بود حرفاش ولی مشخصات دقیق نمیداد کلی یه چیزی میگفت  ، اما اون دفعه هر چیزی میگفت خیلییی دقیق و با نشانه میگفت جوری که خودم دهنم باز موند از حرفاش ، نمیدونم چی باعث شد اون تایم انقدر دقیق بگع  

ف ال  گیر و رمال همش چرت وپرته .. جهل انسان پایانی ندارد...

اولا که من واسه سرگرمی ی چند باری فا ل گرفتم که ورق بوده ربطی ب جادو و جنبل نداشته و یوقتایی هم واقعا دقیق گفتن نمیشه این مسائلو انکار کرد

اولا که من واسه سرگرمی ی چند باری فا ل گرفتم که ورق بوده ربطی ب جادو و جنبل نداشته و یوقتایی هم واقع ...

اینا اگه کاری از دستشون میومد اول زندگی خودشون درست میکردن.. زندگی هر کس دست خودشه ..خودش زندگیش رو میسازه ..