2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم هر کدوممونم ی شهریم من فعلا کلااا کشیدم کنار این روزا همشش درحال ساخت خونه بود ی پاش سر کار ی ...

ازش دورنشو، خسته ست، کلی دویده تا بهت برسه، الان هم کار هم خونه ،اینهمه هم مشکلات، اگه دوسش داری آرومش کن،،، بیشتر بهش توجه کن،،، بنظرم خسته شده آرامش میخواد...

[QUOTE=278223473]از کسی ناراحته انقدر ب من میگ منو اذیت میکنه تا تمومم کنه طرفو ک میبینه پاچه خواریشم میکنه کلا کنتر ...[/QUOTE     میدونم چی میگی دیگه از من گفتن بود فردا بری خونش واویلاست تا از طریق روانشناس ومشاوره اوکی نشدی عروسی نگیر خرجت یه ترمیم بکارته دیگه اصلا ترمیمم نشه به نظر من اهمیت نداره خلاف نکردی که بعدشم ادمی که بخواد برا بکارت ولت کنه همون بهتر که رابطه باهاش نباشه بازم خودداری من آینده ی توام

وضع مالیش توپه

باید علتش رو بفهمی 

بعضی مردها هم اوایل ازدواج بدخلق هستند اما بعدمدتی خوب میشن ،دیدم که میگم خانمی واسم تعریف میکرد اوایل باهمسرش روابطشون خوب نبود تا به حدطلاق ،امابا وساطت خانواده ها ادامه دادندبعد مدتی شوهرش خیلی خوب شددیگه بدخلقی یادرگیری نداشتند

بنظرم مشاوره ایی باهم برید شاید بهتر بشه

باید علتش رو بفهمی  بعضی مردها هم اوایل ازدواج بدخلق هستند اما بعدمدتی خوب میشن ،دیدم که میگم ...

تو بچگیش سختی دیده

تحقیر میشده

از خواهرشم پرسیدم همینو گف

تو پانسیون بزرگ شده شهرستان بوده بعدم اومده تهران کارگری بعده ها پیشرفت کرده الانم وضعش اوکیه

بخاطر کمبوداشه

اصن کی دیده که شب بمونه!؟😊
ازش دورنشو، خسته ست، کلی دویده تا بهت برسه، الان هم کار هم خونه ،اینهمه هم مشکلات، اگه دوسش داری آرو ...

بخدا خیلی سعی کردم درکش کنم کنارش باشم با تمام کم بودناش یا اصن نبودناش کنار اومدم بعد ک بهش میگم دلم برات تنگ شده پاشو بیا یکم همو ببینیم برمیگرده ب من میگه تو درکم نمیکنی تو برا زحمتام ارزشی قائل نیستی و....

یجایی خوندم افراد عصبانی احساسی تر هستند روحیه حساسی دارندبنظرخودم اگه دست بزن نداره بهش فرصت بده سع ...

هرچی میگم ناراحت میشه احساسی شدیده همش عقده ایه

اصن کی دیده که شب بمونه!؟😊