2777
2789
اصلا نمیشه باهاش حرف زد فقط عصبیه علت چیزیو میپرسم فقط میتوپه و دعوا میکنه باهام فقط منت میزاره تح ...

لطفا لطفا زندگیتو نجات بده برای خودت ارزش قائل باش 

فک کن الان سه ماهه باهاشی این رفتارو داره چند سال بگزره چی میشه؟ 

تا با ی بچه برنگشتی خونه بابات الان ک هیچی نیس جدا شو 

. خودمو جای تو میزارمو دل میسوزونم بهت .وگرنه ن من تورو میشناسم ن تو منو

{ایمانی که به گیسویی بلزرد به چه اَرزد؟...}

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اخه حتما رسیدین بهم عادی شدین

نمیدونم ولی خیلی بخاطرم جنگیددد ینی خیلیاااا قشنگ هشت سال بخاطر من ب همه رو زد ک اقامو راضی کنه داداش کوچیکتر از خودش ازدواج کرد اما این ب پا من موند کل خاندانش باخبر شده بودن ولی الان ک عقد کردیم یهو همه چی زیرو رو شد همش در حال بحثیم همششش ها همش خیلی کم همو میبینیم برعکس قبل 

نمیدونم ولی خیلی بخاطرم جنگیددد ینی خیلیاااا قشنگ هشت سال بخاطر من ب همه رو زد ک اقامو راضی کنه دادا ...

ما همش تو حلق همیم بحث‌ داریم هر روز

اصن کی دیده که شب بمونه!؟😊
ترمیم کن  الان اهمیت نمیدن ک بابا

راست میگه عزیزم ترمیم کن توروخدا ازدواج کنی همه میگن باکره نیستی اما الان کسی نمیفهمه من یخدا فکرم ب ترمیم نیس همم میتونی روزی عاشق کس دیگه شدی واقعیتم بگی اونجور ک گفتی معلومه شبیه شوهر منه طلبکار محدود کن ننه دهن بین بچه ننه حسود بد ذات هرچی ک بگی تازگیا نمیدونستم خسیس و گدام هست

نمیدونم ولی خیلی بخاطرم جنگیددد ینی خیلیاااا قشنگ هشت سال بخاطر من ب همه رو زد ک اقامو راضی کنه دادا ...

می‌دونی چیه

ب بچه ها هم ک بگی اون فلان اسباب بازی یا هرچیو نمیتونی بدستش بیاری با دنیا لج میکنع تا بدستش بیاره چ برسه ب مرد  

حالا ک بدستت اورد هم براش عادیی دیگ اون فق خاسته ثابت کنه هرچی ک بخادو می‌تونه بگیره

شبتون بخیر⁦❤️⁩

{ایمانی که به گیسویی بلزرد به چه اَرزد؟...}