2777
2789
عنوان

دور شکم جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 22384 بازدید | 47 پست
بله الآن پسر من دو سال و نیمشه. سی و هشت هفته و پنج روز زایمان کردم و پسرم سه کیلو و صد بود فکر کنم& ...

الهی شکر . تنش سالم باشه همیشه .

منم فقط تو این فکرم به هفته ۳۸.۳۹ برسم و یه بچه سالم به دنیا بیارم وزنش خوب باشه . 

واقعا تا فردا که برم سونو هزارتا فکر میکنم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی شکر . تنش سالم باشه همیشه . منم فقط تو این فکرم به هفته ۳۸.۳۹ برسم و یه بچه سالم به دنیا بیارم ...

امید به خدا.  آرام باش تا نی نی هم آرامش داشته باشه الان دیگه مشکلی نیست که راه حل نداشته باشه. 

اره خیلی سال پیش

من یادمه هر وقت تو دوران بارداری نگران میشدم یا استرس میگرفتم یاد اوشین میفتادم که حامله بود مادر شوهرش مجبورش میکرد بره سر زمین کار کنه هیچی هم بهش نمیداد بخوره اخرم بچشو تو اصطبل به دنیا آورد سالم و تپل مپل. بعد به خودم میگفتم پس اصلا جای نگرانی نیست   

عزیزم دقیقا منم مثل تو بودم کالر داپلرم دادم مشکلی نبود بچمم به دنیا اومد مشکلی نداشت اینا فقط استرس میدن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

الهی شکر . الهی شکر

تو تاپیکام نگاه کنی هست گفتن احتمالا iugr هست اینقدر گریه کردم گفتن وزنش کمه دور شکمش عقبه ۴ روز ولی دختر من ۳۶ هفته بدنیا اومد ۳۱۰۰ از خیلی از بچه هایی که ۳۸ یا ۴۰ هفته دنیا میومدن بیشتر بود وزنش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍