2777
2789
عنوان

خونه انگار جهنمه

310 بازدید | 23 پست

من بعد از ۱۵ روز قهر برگشتم خونه راستش تکلیفم با خودم روشن نبود یه وقتهای جدایی میخواستم یه وقتهای زندگیم و 

خواستم یه فرست دیگه به این زندگی بدم نکنه فردا پشیمون بشم الان که برگشتم خونه انگار خونه دیگه مثل قبلا نیست انگار تو جهنمم عصبانیم ناراحتم حس میکنم هیچوقت نمیتونم شوهرم و ببخشم میگم خدایا یعنی اون روزها یادم میره خواستم باهاتون حرف بزنم که حداقل از غم هام یکم کم بشه کسی اگه خواست بدونه چرا قهر کردم لطفا تاپیک قبلی هامو بخونین

اشتباه کردی به همچین ادم مریضی فرصت دادی 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه شما قهر کردی تا این مشکلات حل بشه عزیزم مشکلات فقط با حرف زدن حل میشه لطفا نشین غصه بخور زندگیت رو مرور کن اون قسمت هایی که مقصر بودی رو جبران کن به همسرت بگو که شما اشتباهات خودت رو میپذیری و سعی میکنی حلشون کنی اونم به مشکلاتی که توشون سهم داشته فکر کنه و جبران کنه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

طبیعیه شما قهر کردی تا این مشکلات حل بشه عزیزم مشکلات فقط با حرف زدن حل میشه لطفا نشین غصه بخور زندگ ...

ولی همسرم هیچوقت اشتباهاتش رو قبول نمیکنه من حتی اگه جلو خودش اعتراف نکنم خودم سعی میکنم اشتباهاتم رو قبول کنم و انجامش ندم

ولی همسرم هیچوقت اشتباهاتش رو قبول نمیکنه من حتی اگه جلو خودش اعتراف نکنم خودم سعی میکنم اشتباهاتم ر ...

شما بگو از فلان حرفش ناراحتی یا چقد از کارش حس بد گرفتی نزار تو دلت بمونه ولی با آرامش بگو

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

نه میگه تقصیر من بود از وقتی اومد حرف نزدیم اون خوابید منم پش شمام

منم توشرایط شمابودم خیلیییی سخت بودولی خداروشکرگذشت العانم زندگیم خوب شده

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
ازش دلیل بپرس 

دلیلش اینه که عصبانیش کردم میگه شما دلت برای وسایل خونه میسوزه من هرچی بخوام بشکنم تو نباید بگی چرا میشکنی این یعنی تو وسایل ها رو بیشتر از من دوس داری