2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چون مفهوم تعهد رو درست حالیش نکردن شایدم کلا جدی نیستن رابطه ها براش

مثلا طرف خودش جلو نامزدش طوری رفتار میکنه که همه میگن عجب دختر خوبی ولی در غیاب اون مدام داره خیانت میکنه

مثلا طرف خودش جلو نامزدش طوری رفتار میکنه که همه میگن عجب دختر خوبی ولی در غیاب اون مدام داره خیانت ...

شک نیس؟

خب اگه نامزدیه پس جدی بوده

من بودم حرف میزدم باهاش

هر کامنتی که میدم برای استارتر،  ریپ نزن چون جواب نمیدم فشار میخوری 
کاش به ته خیانت فکر می کردند

همون طور که نعتقدم کنار مرد خیانت مار ثانیه ای نباید موند این عقیده رو دربازه خانم ها هم دارم

اما اگر شما دوستشون دارین ببرینشون مشاوره باهاشون صحبت کنین شابد از سرش افتاد

اگه به تو خیانت شده چون اسگلی. با این طرز نوشتن و فکر کردن و حرف زدنت. معلومه که نمیتونی از پس یه دخ ...

اولا درست بچت دوما بحث رفیقم هست وسوما شناخت یک ادم که اول هم روش قسم میخورند خیلی سخته  عزیز

همون طور که نعتقدم کنار مرد خیانت مار ثانیه ای نباید موند این عقیده رو دربازه خانم ها هم دارم ام ...

نامزدش فهمید بار اول ولی اون دریغ کرد تا اینکه مچ دستشو گرفت ولی ب خاطر حرمت خانواده ها ولی اون اصلا حالیش نیست 

شک نیس؟ خب اگه نامزدیه پس جدی بوده من بودم حرف میزدم باهاش

یک بار دیدش ولی باهاش صحبت کرد گفت اشتباه کردن و از این حرفها ولی الان رفیقم میگه ۳بار داره تکرار میکنه

یک بار دیدش ولی باهاش صحبت کرد گفت اشتباه کردن و از این حرفها ولی الان رفیقم میگه ۳بار داره تکرار می ...

خب پس  دختره مریضه 

البته بستگی داره خیانت تا چه حد باشه

هر کامنتی که میدم برای استارتر،  ریپ نزن چون جواب نمیدم فشار میخوری