2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه یه راست میرم در خواست طلاق میدم و جدا می شم.

من وقتی با همسر سابقم ازدواج کردم گواهی بکارت نگرفتم و حتی برای اطلاعات خودمم نرفتم چرت و پرت زیاد گفت ولی من حاضر بودم بمیرم ولی تن به خفت ندم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
دقیقا مامان منم اطمینان نداشت از بس گوه کار بودم🤣ولی خب ضایع شد 

😂😂😂😂😂😂

من دکتره میگفت انگار ناقصه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بعد گفت تکون نخور درست معاینه کرد دید ن بابا سر جاشهه🤣🤣🤣🤣🤣

نی نی خوشگلم امیدوارم صحیح و سالم بغل بگیرمت😍یه سقط توی 8 هفته داشتم براثرانعقادخون،واژینیموس هم داشتم،سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم🥰درضمن کاربری اولم پرنسسگیسبریده هستش ک سال۹۷زدم رمزش یادم نیست گوشیمو عوض کردم
میشه اگه ازدواج کردید درخواست قبول کنید سوال بپرسم ازت؟🥺❤️❤️

اگ راجب واژینیموسه اینجا بپرس شاید ب درد کسی خورد🤕

نی نی خوشگلم امیدوارم صحیح و سالم بغل بگیرمت😍یه سقط توی 8 هفته داشتم براثرانعقادخون،واژینیموس هم داشتم،سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم🥰درضمن کاربری اولم پرنسسگیسبریده هستش ک سال۹۷زدم رمزش یادم نیست گوشیمو عوض کردم
بخاطر برگه سلامت🤔🤔🤔🙄

آره ،چون اولا ارزش من بیشتر از اینه بخوان باهام مثل یه کالا برخورد کنن دوما عمدتا اینطور خانواده هایی شکاکن چه گواهی بگیری چه نه ممکنه هزار جور برات حرف در بیارن  بعد جدا از خانواده طرف من نمیتونم به مردی که به من اعتماد نداره اعتماد کنم حالا اینا نظر منه ممکنه یکی دیگه اینطور فکر نکنه

من واقعا حالم بد میشه بهش فکر میکنم گناه ما چیه همچین رسوم بیخودی هست

چ بدونم خاهر 

ما شب عروسی مادرشوهرم اینابزور رفتن🤣🤣🤣🤣

میگفت بخابیم تورخدا خسته ایم🤣🤣🤣🤣🤣

روز بعدشم ما رسم دستمال داریم،خانواده شوهرم اصلا نگاه نکردن اهمیت ندادن والا🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

،من رستمال نداشتم😐واژینیموس بودم از رگ شوهرم خون گرفتیم 😔😔😔😔

هیچوقت اون شب و روز کذایی یادم نمیره

آره ،چون اولا ارزش من بیشتر از اینه بخوان باهام مثل یه کالا برخورد کنن دوما عمدتا اینطور خانواده های ...

خب شماهم شوهرت میبری تست اعتیاد درسته یعنی به شوهرت اعتماد نداری و تهمیت معتاد بودن بهش زدی؟؟؟؟؟ سنخیت مقایسه ندارن.ولی ایقدم چیز خاصی نیست .اینجوری فکر نکن ما رسم داریم یه دخار خانمی رو بردن دختر نبود خب واسه پسره مهم بود ولی بدون گوچکترین آبرو ریزی جدا شدن.منطورم اینه قصد بد نام کردن دختر که ندارن.ولی خب یه رسم قدیمی بوده.