سلام امروز سونو دادم که گفت ۱۲هفته و ۴روزه ولی باسونو تشکیل قلب ۱۱هفته و۵روزم بعدم گفت همه چی نرماله عدد ان تی هم گفت ۲.۹میلیمتر گفتم نرماله گفت آره نرماله حالا هرچی تو نت میخونم نوشته که نرمال نیست آزمایشمم فعلا جوابش آماده نمیشه خیلی نگرانمcrlهم نوشته۶۵.۴میلمتر ایااینا نرمالن؟
بخاطر کار شوهرم شهرستانم فردا نمیتونم برم پس فردام تعطیل رسمی میمونه ۵شنبه ک میش۱۸ام همون روزی ک وقت گرفتم وای استرس گرفتم یعنی مشکلی برام پیش میاد؟
پس دیرم شده ن؟آخه دختر داییم دقیق توهفته۱۲رفته بود گفته بودن زوده برگرد
نه بابا عزیزم بهترین زمانش ۱۲هفتس برای عدد ان تی و ازمایشت ،فقط برای جنسیت قشنگ مشخص نیست که اونم اکثرا هرچی ان تی میگه میشه به من گفت دختر ،دخترهم بود
بهترین زمان ۱۲ هفته است همه میگن اینو مگر رشد بچت خیلی پایین باشه که ۱۲ هفته نباشی
ن ن اولین بار ک رفتم سونوگفتن۵هفته و ۶روزمه مشکلیم نداره عددبتام خیلی بالابوددرحالی ک دوروزمونده ب پریودم آزمایش داده بودم حالا نمیدونم واقعا فکرم درگیر شد من فک میکردم بعد۱۳و۶روز دیره
🤦🏼♀️من هیچی درمورد آن تی نمیدونم فقط میدونم ک ی سونوویه ازمایش خونه چیکارکنم زیادم درموردش ...
سونو ان تی ضخامت پشت گردن جنین هست که توی بیماران سندرومی بالا هستش بعد از مشخص شدن عدد ان تی میری آزمایش خون و ریسک های مبتلا به سندروم دان و تریزومی بررسی میشه مثلا میگن احتمال ۱ به ۹۰۰۰۰ هستش