2777
2789
عنوان

سونوی ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 82 پست
مگه آن تی حتما نباید اول آزمایش رو ببری بعد سونو انجام بشه؟ من ‌‌‌‌‌‌واسه هر دو بچه با جواب آزمایش ...

نه باید اول عدد آن تی مشخص بشه بعد ۲۴ ساعت فرصت داری بری آزمایش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟ولی دکترم گف تا۱۳ هفتهو۶روزوقت داری ک بری

هر چی دیر تر بری آن تی بالاتر میشه چون رشد می‌کنه و ضخامت پشت گردنش بیشتر میشه اونجوری خودت نگران میشی زودتر برو 

نه عزیزم بهتره همین دو روزه بری

بخاطر کار شوهرم‌ شهرستانم‌ فردا نمیتونم برم پس فردام‌ تعطیل رسمی میمونه‌ ۵شنبه ک میش۱۸ام همون روزی ک وقت گرفتم وای استرس گرفتم یعنی مشکلی برام پیش میاد؟

مممممم
پس دیرم شده ن؟آخه دختر داییم‌ دقیق توهفته۱۲رفته بود گفته بودن زوده برگرد

نه بابا عزیزم بهترین زمانش ۱۲هفتس برای عدد ان تی و ازمایشت ،فقط برای جنسیت قشنگ مشخص نیست که اونم اکثرا هرچی ان تی میگه میشه به من گفت دختر ،دخترهم بود

هر چی دیر تر بری آن تی بالاتر میشه چون رشد می‌کنه و ضخامت پشت گردنش بیشتر میشه اونجوری خودت نگران می ...

🤦🏼‍♀️من هیچی درمورد آن تی نمیدونم‌ فقط میدونم ک ی سونوویه‌ ازمایش‌ خونه چیکارکنم‌ زیادم‌ درموردش‌ خوندم‌ ولی چیزی دستگیرم‌ نشد

مممممم
بخاطر کار شوهرم‌ شهرستانم‌ فردا نمیتونم برم پس فردام‌ تعطیل رسمی میمونه‌ ۵شنبه ک میش۱۸ام همون روزی ک ...

نه بابا چه مشکلی خیلیا اصلا نمیرن ان تی مثلا ممکنه واسه تو عددش ۳ بشه که باتوجه به سن بارداری طبیعی 

بهترین زمان ۱۲ هفته است همه میگن اینو مگر رشد بچت خیلی پایین باشه که ۱۲ هفته نباشی 

ن ن اولین بار ک رفتم سونوگفتن۵هفته و ۶روزمه‌ مشکلیم‌ نداره‌ عددبتام‌ خیلی بالابوددرحالی‌ ک دوروزمونده‌ ب پریودم‌ آزمایش داده بودم حالا نمیدونم‌ واقعا فکرم درگیر شد من فک میکردم بعد۱۳و۶روز دیره

مممممم
🤦🏼‍♀️من هیچی درمورد آن تی نمیدونم‌ فقط میدونم ک ی سونوویه‌ ازمایش‌ خونه چیکارکنم‌ زیادم‌ درموردش‌ ...

سونو ان تی ضخامت پشت گردن جنین هست که توی بیماران سندرومی بالا هستش بعد از مشخص شدن عدد ان تی میری آزمایش خون و ریسک های مبتلا به سندروم دان و تریزومی بررسی میشه مثلا میگن احتمال ۱ به ۹۰۰۰۰ هستش