2777
عزیزم ممنون ک جوابمو دادی . آخه منم با لتروزول دو قلو باردار شدم .رفتم دکتر گفتن تو یدونه خارج رحمی ...

گلم استرس نداشته باش همون خدایی که باعث آفرینش شون شده همون هم از بچه هات مراقبت میکنه. 

الان استراحت کن تا بخیه ات یکم خوب بشه و جای بچه ها هم محکم بشه ولی همیشه هم خودتو به استراحت نگیر که هم خوب نیست هم سخت میگذره منو و یکی دیگه که تو همین سایت همدیگه رو پیدا کردیم سه قلو حامله بودیم هردو هم ریداکشن کردیم اون تا ماه آخر سرکار می‌رفت منم استراحت گرفته بودم خداروشکر بچه های اون خانم تا ماه ۸ تو شکمش بود .فقط استرس رو از خودت دور کن 

یه دختر دارم تا نداره
وای چطور ممکنه میرفتی یه سونوگرافی خوب. اصلا احتمال ندادن که بتا به خاطر دوقلویی زیاد هست همینجوری ا ...

دم عید بود رفتم سونوگرافی تو تاپیک هم نوشتم .منو بستری کردن و چهار بار سونو واژن گرفتن گفتن بچه داخل لوله دیگ ساک داره و فلان دوتا هم داخل رحم .خیر نبینن ک ۴ بار اشتباه گفتن

مرا از جایی که گمان نمی‌کنم روزی ده 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم استرس نداشته باش همون خدایی که باعث آفرینش شون شده همون هم از بچه هات مراقبت میکنه.  الان ...

انشالا .امیدم به خدا ست .دکتر گفته باید سونو بدی هفته ۱۲ دهانه رحم چک بشه اگ سرکلاژ لازمه انجام بشه چون دو قلو هست . و اینک آزمایش قند دادم بعد از گلوكز شد۱۴۰ میترسم دیابت بگیرم چیزی نتونم بخورم اخه همینطوری لاغر و ضعیف هستم و غذا کم میخورم 

انشالا .امیدم به خدا ست .دکتر گفته باید سونو بدی هفته ۱۲ دهانه رحم چک بشه اگ سرکلاژ لازمه انجام بشه ...

عزیزم یه چیز میگم نترسی فقط به ذهن من خطور کرد علمی بودنش رو نمیدونم 

ببین الان تو تازه عمل کردی از دکترت بپرس با توجه به دوقلو بودن و اینکه قراره شکمت خیلی بزرگ بشه برای بخیه ها اتفاقی نیفته از یه دکتر بارداری های پرخطر بپرس 

بازم میگم من چیزی نمیدونم 

یه دختر دارم تا نداره
انشالا .امیدم به خدا ست .دکتر گفته باید سونو بدی هفته ۱۲ دهانه رحم چک بشه اگ سرکلاژ لازمه انجام بشه ...

گفتی ۸ هفته هستی چرا اینقدر زود گلوکز دادی

یه دختر دارم تا نداره
عزیزم یه چیز میگم نترسی فقط به ذهن من خطور کرد علمی بودنش رو نمیدونم  ببین الان تو تازه عمل کر ...

اره خیلیا بمن گفتن . دکتر سونوگرافی گفته بود رحمت رو باز نکردن فقط پوستت رو باز کردن و لوله ها رو چک کردن منم همش میگم خدایا این پوست طاقت داره ینی ؟ هر روز احساس میکنم چاقو خورده تو شکمم

اره خیلیا بمن گفتن . دکتر سونوگرافی گفته بود رحمت رو باز نکردن فقط پوستت رو باز کردن و لوله ها رو چک ...

از یه دکتر پریتانالوژیست بپرس اگه خطرناکه هنوز هفته پایین هستی یه قل رو حذف کن 

یه دختر دارم تا نداره
تو رو خدا دکترت رو عوض کن  تهرانی یا شهرستان

کرج هستم . خودش گفت یبار برو پیش متخصص دو قلو رفتم اونجا فقط راجب دهانه رحم گفت و در مورد بخیه ام چیزی نگفت